Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Manchester City»

Klopp: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε την Manchester City»

Για τον ανταγωνισμό με την πρωτοπόρο, Manchester City και την μάχη του τίτλου στη φετινή Premier League μίλησε ο Jürgen Klopp πριν την αποψινή αναμέτρηση με την Leicester.

Οι Reds βρίσκονται στο -6 με έναν αγώνα λιγότερο από τους Cityzens και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των πρωταθλητών.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Γερμανός:

“ Η συνέπεια που δείχνουν τα παιδιά είναι απίστευτη, αλλά αυτή είναι η μόνη ευκαιρία που έχεις σε ένα πρωτάθλημα με πιθανώς την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι απέναντι τους, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν είμαστε εντελώς εκτός στόχου. ”

“ Νομίζω ότι είναι δυνατό. Αυτό πρέπει να σκεφτούμε γιατί γι’ αυτό είμαστε εδώ, αλλά είναι δύσκολο! Είναι απολύτως δύσκολο. Φανταστείτε τη συνέπεια της City και τη συνέπεια των παιδιών μου τα τελευταία χρόνια. ”

“ Η City έγινε πρωταθλήτρια πριν από τρία χρόνια, δύο χρόνια – πότε ήταν; Ναι πριν από τρία χρόνια. Άρα ήμασταν πρωταθλητές πριν από δύο χρόνια σωστά; Πριν από τρία χρόνια, η City το κέρδισε, με 1 βαθμό ή 11 χιλιοστά. ”

“ Οπότε κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα όλη τη χρονιά απίστευτα καλά. Τον προηγούμενο χρόνο, πήγαμε στον τελικό του Champions League, αλλά τον χάσαμε και όλα αυτά. Δεν είναι ότι δεν έχουμε την ευκαιρία. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αλλά φυσικά ξέρεις ότι η City δεν θα χάσει πολλούς βαθμούς, οπότε καλύτερα να μην χάσεις πολλούς βαθμούς μόνος σου. Τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα; Αρχικά, πρέπει να αμυνθούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Έτσι πρέπει να το κάνουμε. ”

“ Αυτό είναι που σου δίνει την ευκαιρία για συνέπεια και πάνω από αυτό, πιστεύω πραγματικά ότι βελτιωθήκαμε πολύ ποδοσφαιρικά. Παίζουμε πολύ καλά, είμαστε πολύ πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμοι από ό,τι στο παρελθόν, είναι μερικά καλά βήματα. ”

“ Αν αυτό θα είναι αρκετό, πραγματικά δεν έχω ιδέα. Αλλά χωρίς να είμαστε τουλάχιστον συνεπείς όσο ήμασταν, δεν έχουμε καμία πιθανότητα. Εάν θέλετε πραγματικά να πάτε για το μεγάλο, πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συνεπείς. Δεν ξέρω αν αυτό είναι δυνατό ή όχι. Αλλά θα προσπαθήσουμε. ”

Για το διπλό στο King Power οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com