Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό»

Klopp: «Είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την σημερινή ισοπαλία με την Manchester City στο Anfield στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας πως έμεινε χαρούμενος με τον έναν βαθμό, λόγω του κακού πρώτου ημιχρόνου που πραγματοποίησε η ομάδα του.

Ο Γερμανός για το παιχνίδι είχε να πει:

“ Ευτυχώς που ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει δύο ημίχρονα. ”

“ Ποτέ δεν μπήκαμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παίξαμε αρκετά ποδόσφαιρο. Ήμουν πολύ χαρούμενος – ίσως πιο χαρούμενος από ποτέ σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου – όταν άκουσα αυτό το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου. ”

“ Θα ήθελα πολύ να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά αν κρίνουμε και από το πρώτο ημίχρονο, είμαι χαρούμενος με τον έναν βαθμό. ”

“ Η City είναι καλή ομάδα. Δεν κλείσαμε ποτέ τους χώρους. Ήμασταν πολύ παθητικοί στην τελευταία γραμμή που σήμαινε ότι η μεσαία γραμμή έμενε πίσω. Ο Hendo και ο Curtis δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά. ”

“ Παίζαμε με βαθιές μπαλιές και οι περισσότερες εξ’ αυτών δεν έβγαζαν κάποιο νόημα. Αυτό το άλλαξαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Παίξαμε υπέροχο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο – είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου. Ένα παιχνίδι έχει δύο ημίχρονα. Είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό. ”

Για τον Mo Salah:

“ Την ατομική ποιότητα ενός παίκτη την βλέπεις μόνο όταν είσαι πραγματικά τυχερός. Ο Mo Salah είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και έχει σκοράρει παρόμοια γκολ και στο παρελθόν. ”

“ Ο Mo σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ, για το οποίο θα συζητάμε για πολύ καιρό. ”

Αν ο Milner έπρεπε να αποβληθεί:

“ Δεν ξέρω αν έπρεπε να αποβληθεί. Τα πήγε καλά στον αγώνα, αλλά στη συνέχεια τον κάναμε αλλαγή. ”

Για τον Fabinho που δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας:

“ Νόμιζα πως η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα. Δεν ξέρω πως την μπλόκαραν. ” Είπε ο Klopp.

Για το παιχνίδι της Manchester City:

“ Η City περνάει πάσες ανάμεσα στις γραμμές και το κάνει δύσκολο για εσένα να μπεις μέσα στις μονομαχίες. Δεν παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Χρειάστηκε να ξεκινήσουμε να παίζουμε στο δεύτερο. Αυτό ήταν προφανές. Παίξαμε πολύ καλά (στο δεύτερο). Αν παίζαμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο θα ήθελα να το είχαμε κερδίσει. ”

Jürgen Klopp και Curtis Jones μετά το σφύριγμα της λήξης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com