Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η βαθμολόγηση των παικτών για το Liverpool- Manchester City 2-2

Η βαθμολόγηση των παικτών για το Liverpool- Manchester City 2-2

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε στο Anfield με την Manchester City η Liverpool, σε ένα ματς που η εικόνα των Reds στα δύο ημίχρονα ήταν πάρα πολύ διαφορετική. Το liverpool.gr βαθμολογεί τις εμφανίσεις των 13 κόκκινων που αγωνίστηκαν σήμερα.

Alisson Becker – 9

Ο Βραζιλιάνος είναι ο λόγος που η Liverpool μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ακόμα στο παιχνίδι. Έχει κάνει δύο καίριες επεμβάσεις στα πρώτα 45′ με κυριότερη αυτή στον Foden. Στα δύο γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς τον εκτέθει η άμυνα του, με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ όπου ο Joel Matip μπαίνει στη πορεία της μπάλας και την στέλνει αυτός στα δίχτυα, ενώ ο Ali είχε πάρει σωστή θέση για την απόκρουση. Ο δεύτερος καλύτερος παίκτης των Reds σήμερα.

Virgil Van Dijk – 7

Είχε προβλήματα η άμυνα αλλά όχι τόσα πολλά επι προσωπικού ο Virgil van Dijk. Έχει υπάρξει σίγουρα σε καλύτερες μέρες και αυτό φαίνεται από τα κενά πίσω, όμως τα ατομικά μαρκαρίσματά του ήταν σχετικά καλά, ίσως με εξαίρεση αυτό στον Bernardo Silva στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά για τον Ολλανδό, που έκανε απλά ένα καλό παιχνίδι.

Joel Matip – 7

Τα ίδια ισχύουν και για τον Joel. Δεν μπορεί να του ρίξει κάποιος ευθύνες για το δεύτερο γκολ καθώς όλα γίνονται πολύ γρήγορα και είναι φυσιολογική αντίδραση να πέσει πάνω στη μπάλα. Κατά τα άλλα η εμφάνιση είναι παρόμοια με του Virgil, με καλά ατομικά μαρκαρίσματα και δυσκολία στη μεταβίβαση.

James Milner – 5

Ήταν σίγουρα ο χειρότερος παίκτης της Liverpool ο βιονικός Milly. O Foden έκανε μονίμως ότι ήθελε από τα δεξιά των Reds, έχοντας και γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το 1-1. Τον στόχευσε ο Guardiola και αποδείχθηκε σωστή επιλογή καθώς η ταχύτητα του νεαρού δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στον Milner Που δικαιολογημένα – αλλά όχι και τόσο επιτυχημένα – αντικαταστάθηκε από τον Joe Gomez, όντας και κιτρινισμένος.

Andy Robertson – 7

Μεστό ματς από τον Σκωτσέζο. Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά, όμως αμυντικά δεν δημιούργησε από εκεί η City. Λίγα πράγματα μπορούμε να πούμε για τον Robbo που απλά έκανε ένα καλό αμυντικό ματς.

Fabinho – 6

Έχει την τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς στο 85′. Την χάνει καθώς αργεί πάρα πολύ για να εκτελέσει σε κενή εστία μετά από το κοντρόλ και εκεί στην ουσία τελειώνει και το ματς. Κατά τα άλλα υπήρχαν στιγμές που έχασε εντελώς το κέντρο η Liverpool και μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο Βραζιλιάνος. Θα μπορούσε να αποτρέψει και  το πρώτο γκολ κάνοντας ένα φάουλ. Μετριότατο ματς από τον Fab, σε μια μέρα που η Liverpool ήθελε περισσότερα.

Jordan Henderson – 6

Τα ίδια από τον Hendo. Συνήθως είναι αυτός που ηρεμεί το παιχνίδι των κόκκινων και σήμερα δεν το έκανε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Ήταν νευρικός με πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος. Βγήκε καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο όμως έπρεπε να συμμαζέψει περισσότερο τα χαφ και να μην επιτρέψει στη City να επιστρέψει δύο φορές στο ματς,

Curtis Jones – 6

Λίγα πράγματα από τον νεαρό scouser. Τον εμπιστεύθηκε δικαίως ο Klopp από το ξεκίνημα αλλά δεν τον δικαίωσε. Δεν είχε ούτε αυτός σιγουριά στις μεταβιβάσεις και έχασε και πάρα πολλές μονομαχίες. Δεν έδωσε συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις ο Jones που έμοιαζε ανά στιγμές εντελώς άφαντος στο γήπεδο.

Sadio Mane – 6

Το 6 το παίρνει μόνο για το γκολ. Κατά τα άλλα ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Liverpool, έχοντας σχεδόν όλες τις μεταβιβάσεις να πηγαίνουν πάνω σε γαλάζιες φανέλες. Ξύπνησε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο και είχε το γκολ στο οποίο πλάσαρε άψογα τον Ederson αλλά από εκεί και πέρα ήταν πολύ μέτρια η εικόνα του.

Mo Salah – 10

Αν η FSG δεν του δώσει το συμβόλαιο που θέλει ίσως να πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος της τα τελευταία δέκα χρόνια σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο. Ο Mohamed Salah σκόραρε ΠΑΛΙ, σημειώνοντας μάλιστα ίσως το πιο ωραίο του γκολ με την κόκκινη φανέλα. Έχει και την ασίστ στο πρώτο γκολ στο οποίο κάνει πάλι μόνος άνω κάτω την άμυνα της City. Απίθανος ο Αιγύπτιος.

Diogo Jota – 5

Συνεχίζει να μην είναι σε καλό φεγγάρι ο Πορτογάλος. Ειδικά σήμερα φάνηκε εκτός ρυθμού, καθώς ουδέποτε κατάφερε να συνεργαστεί σοβαρά με τους συμπαίκτες του. Δύσκολη μέρα για τον Jota που δίκαια αντικαταστάθηκε.

Roberto Firmino – 6

Πολλοί περίμεναν να ξεκινήσει, όμως δεν τους δικαίωσε ούτε αυτός. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με τον Jota, με μόνη διαφορά μια παραπάνω σιγουριά στις μεταβιβάσεις και το ότι έπαιξε λιγότερο. Κατά τα άλλα δεν φάνηκε ο Bobby.

Joe Gomez – 5

Όπως και στο ματς με την Porto, έχει ευθύνη σε γκολ. Έχει αφήσει ολομόναχο τον προσωπικό του αντίπαλο αριστερά στο δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να έρθει το γύρισμα στον De Bruyne και να έρθει η δεύτερη ισοφάριση. Ότι ίσχυε την Τρίτη, ισχύει και τώρα. Δεν είναι δεξί μπακ και δεν μπορεί να βοηθήσει σοβαρά εκεί. Κακή εμφάνιση και από τον Joe.

MVP της Liverpool και πάλι ο Mo Salah,
* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com