Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Salah: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Ως δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Mo Salah την ισοπαλία (2-2) της Liverpool με την Manchester City το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield για την έβδομη αγωνιστική της Premier League.

Ο Mo για τον αγώνα είπε:

“ Ήταν δύσκολος, γιατί κράτησαν την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια τους. Νομίζω πως δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως παίξαμε καλά στο δεύτερο. Είχαν μερικές ευκαιρίες, όπως όμως είχαμε και εμείς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να το αποδεχθούμε. ”

Γιατί δυσκολεύτηκε η ομάδα στο πρώτο μέρος:

“ Δεν ξέρω, νομίζω πως κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τουλάχιστον όταν δυσκολευτήκαμε, το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και έπειτα στο δεύτερο μέρος νομίζω πως παίξαμε καλά από την αρχή. ”

Για την συνεργασία του με τον Mane στο πρώτο γκολ:

“ Δουλεύουμε πολύ αυτού του είδους την μπαλιά στην προπόνηση και προσπαθούμε να την κάνουμε στους αγώνες. Μερικές φορές συμβαίνει, μερικές φορές όχι. Συνέβη όμως σήμερα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. ” Πρόσθεσε ο Mo Salah.

Για το ξεχωριστό γκολ του:

“ Θα πρέπει να το ξαναδώ. Το θυμάμαι, θα ήταν όμως πιο ξεχωριστό αν κερδίζαμε τον αγώνα, όμως είναι αυτό που είναι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Νομίζω πως ήταν ένα καλό γκολ, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. ”

Αν θεωρεί δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία:

“ Ναι, νομίζω πως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους. Οπότε, θα ευχόμουν να μπορούσα να πω πως δεν ήταν δίκαιο, αλλά ναι ήταν δίκαιο. Είχαν ευκαιρίες και η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. ”

Ο Mo Salah ευχαριστεί τον κόσμο μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com