Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίζουν κανονικά με την Βραζιλία Fabinho και Alisson

Παίζουν κανονικά με την Βραζιλία Fabinho και Alisson

Οι Alisson Becker και Fabinho θα ενταχθούν κανονικά στην εθνική Βραζιλίας και θα αγωνιστούν με την φανέλα της Selecao, καθώς είναι πλήρως εμβολιασμένοι, όμως δύσκολα θα μπορέσουν να ενισχύσουν τους Reds στις αναμετρήσεις με Watford και Atletico Madrid.

Όπως ανακοίνωσε η Αγγλική Κυβέρνηση, οι πλήρως εμβολιασμένοι διεθνείς ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνιστούν σε κόκκινες χώρες τον Οκτώβριο, μπαίνοντας όμως σε καραντίνα σε ξενοδοχείο επιλογής της ομάδας με την επιστροφή τους στο Νησί, από το οποίο θα μπορούν να βγαίνουν μια φορά την ημέρα για προπόνηση ή για αγώνα.

Η συμμετοχή τους όμως στην εθνική Βραζιλίας σημαίνει πως δεδομένα θα χάσουν την αναμέτρηση με την Watford στις 16 του μηνός, καθώς το σύνολο του Tite δίνει το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής, μόλις 35 ώρες πριν τον αγώνα των Reds στο Vicarage Road!

Παράλληλα, οι δύο Βραζιλιάνοι άσοι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση του Wanda Metropolitano με την Atletico Madrid στος 19 Οκτωβρίου, καθώς δεν αναμένεται να τους επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα.

Θα μπορέσουν όμως να επιστρέψουν στον μεγάλο αγώνα με την Manchester United στις 24 Οκτωβρίου στο Old Trafford, έχοντας μάλιστα συμπληρώσει και περίπου μια εβδομάδα προπονήσεων στο Kirkby.

Στους αγώνες με Watford και Atletico Madrid αναμένεται να ξεκινήσει ο Caoimhin Kelleher κάτω από τα δοκάρια, ενώ για τον χώρο του κέντρου θα υπάρχει και η επιλογή του Thiago Alcantara που θα έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Ο Bobby Firmino δεν έχει κληθεί στην εθνική Βραζιλίας.

Κανονικά θα αγωνιστούν με την εθνική οι Fabinho και Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com