Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα»

Virgil van Dijk: «Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα»

Δηλώσεις για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, τον Joel Matip και το ματς με την Manchester City έκανε στο liverpoolfc.com ο Virgil van Dijk.

«Virgil, πόση αυτοπεποίθηση έχετε εσύ και η ομάδα μετά από τα πέντε γκολ που σκοράρατε εκτός έδρας με την Porto;»

«Προφανώς ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, πάρα πολύ καλό. Καταπληκτικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έξι βαθμοί σε δύο παιχνίδια στο Champions League – για την ώρα όλα καλά. Αλλά προφανώς ξέρουμε πόσο δύσκολο παιχνίδι θα είναι τη Κυριακή με τους κατόχους τους πρωταθλήματος. Άρα, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να τους κερδίσουμε, για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Γεμάτο γήπεδο, γεμάτο Anfield, πιστεύω θα είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι.»

«Επί προσωπικού, πως νιώθεις για τους πρώτους μήνες της χρονιάς; Μπήκες γρήγορα πάλι σε κανονικούς ρυθμούς;»

«Προφανώς υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, και πιστεύω ότι αυτό είναι καλό. Είμαστε μόνοι πρώτοι αυτή τη στιγμή και πάμε καλά στο Champions League. Γενικά πάμε καλά και σε προσωπικό επίπεδο, έκανα καλή δουλειά για να βρεθώ και πάλι σε καλή κατάσταση και υγιής. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο είναι να παίξουμε παιχνίδια, να μάθουμε από τις καταστάσεις σε παιχνίδια. Και στη προπόνηση προφανώς, αλλά είναι δύσκολο μερικές φορές να κάνεις τα ίδια πράγματα με αυτά που κάνεις στη προπόνηση στα παιχνίδια. Αλλά δίνω τα πάντα για να είμαι όσο καλύτερος γίνεται χωρίς να κάνω υπερβολές. Για την ώρα είμαι χαρούμενος αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που θέλω να είμαι»

«Πόσα ακόμα πιστεύεις ότι έρχονται από εσένα;»

«Πιστεύω ότι έρχονται πολλά. Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους τραυματισμούς στο γόνατο και το να είσαι τόσο καιρό έξω ξέρει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσεις εκεί που ήσουν πριν, ένας χρόνος περίπου πριν έχεις επανέλθει πλήρως. Αλλά το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό, το γόνατο του καθενός είναι διαφορετικό, και άρα η επάνοδος του καθενός είναι διαφορετική. Για την ώρα νιώθω χαρούμενος που με εμπιστεύεται ο προπονητής αρκετά ώστε να με βάζει να παίζω, ότι μου δίνει την ευκαιρία να γίνω καλύτερα. Νιώθω καλά αλλά υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης και πιστεύω ότι είμαι στο σωστό δρόμο.»

«Φαίνεται ότι απολαμβάνεις το ότι παίζεις με τον Joel Matip ξανά…»

«Όχι μόνο με εκείνον, φυσικά, αλλά είναι ένας μοναδικός, πραγματικά μοναδικός χαρακτήρας και όλοι των εκτιμάμε στην ομάδα. Όχι μόνο για τις ικανότητές του – γιατί είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός – αλλά και ως άνθρωπο. Είναι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε όλοι να αντιμετωπίζουμε την ζωή πιστεύω – ήρεμα, να είσαι καλός και να δίνεις τη σωστή αξία στα πράγματα. Όλοι των εκτιμάμε. Αλλά είναι ωραίο το να είμαι με τους υπόλοιπους. Τα υπόλοιπα παιδιά, η δουλειά που κάνουν, το πόσο διασκεδάζουμε στα παιχνίδια, απλά είναι καλό το να είμαι μαζί με όλους ξανά και ευχαριστιέμαι κάθε κομμάτι αυτού.»

«Μετά το παιχνίδι με την Brentford, είπες ότι είναι σημαντικό να κρατήσετε τη συγκέντρωσή σας. Πόσο σημαντικό είναι τώρα το παιχνίδι της Κυριακής με την Manchester City;»

«Είναι τεράστιο. Προφανώς είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν αλλά είναι ένα από τα παιχνίδια που θα θέλουν να κερδίσουν και οι δύο γιατί θα είναι σαν να επιβάλλεσαι. Γιατί είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι και θες να βγεις έξω και να δείξεις όλες τις ικανότητές σου σαν ομάδα. Αλλά επίσης, τώρα που έχουμε τους φιλάθλους πίσω, θα μας δώσει πιστεύω μία έξτρα ώθηση αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Προφανώς τίποτα δεν είναι σίγουρο και πρέπει να είμαστε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουμε ακριβώς αυτό, αλλά θα το προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα.»

«Πόσο σου έλειψαν αυτά τα παιχνίδια όσο ήσουν έξω; Το ματς με την Chelsea είχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και ένιωθες ότι ήταν μεγάλο παιχνίδι. Τη Κυριακή μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη…»

«Μπορεί να είναι. Μου έλειψε να είμαι εκεί, να νιώθω το άγχος και την ανυπομονησία της ημέρας αγώνα, το να ταξιδεύω για παιχνίδια, να με βρίζουν οι αντίπαλοι. Απλά το να νιώθεις ότι παίζεις για κάτι ξανά, αυτό είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Προφανώς δουλεύεις για κάτι μέσα στην εβδομάδα για να μπορείς να παίξεις καλά και να πάρεις μακάρι ένα καλό αποτέλεσμα. Νιώθω ευλογημένος και προνομιούχος, καθώς παίζω στο κορυφαίο επίπεδο και στο καλύτερο πρωτάθλημα – κατά την άποψή μου – στο κόσμο, ειδικά με όσα έγιναν το καλοκαίρι – τις μεταγραφές που έγιναν και τα λοιπά. Όλοι θέλουν να έρθουν στη Premier League, πιστεύω. Οπότε το να παίζω εδώ είναι ευλογία και το απολαμβάνω.»

«Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα παντού στο γήπεδο. Τι πιστεύεις ότι θα κάνει την διαφορά τη Κυριακή;»

«Πιστεύω οι μικρές λεπτομέρειες, μπορούν να κάνουν την διαφορά. Θα υπάρχει πολύ ένταση μπαίνοντας στο παιχνίδι. Προφανώς είναι μία τόσο καλή ποδοσφαιρική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε ανά στιγμές. Θα τους σεβαστούμε αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και προφανώς πριν το παιχνίδι μπορείς να πεις πολλά, αλλά μέσα σε αυτό πολλά αλλάζουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και θα είμαστε.»

«Μπορεί να έχεις τον Joe Gomez, τον James Milner ή τον Neco Williams στα δεξιά λόγω του τραυματισμού του Trent. Πόσο πιστεύεις στη κάθε επιλογή;»

Παραπάνω από αρκετά. Έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να παίζουν εκεί, κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Οπότε όποιος και να παίξει εκεί θα είμαστε έτοιμοι. Προφανώς θα είναι κάποιος διαφορετικός παίκτης από τον Trent, αλλά αυτό μπορεί και να μας βοηθήσει – ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ ξέρω ότι θα είμαστε έτοιμοι.»

Μίλησε για την επιστροφή του, τον Matip και το ματς με την City o Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com