Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολος για Manchester City ο Alexander-Arnold

Αμφίβολος για Manchester City ο Alexander-Arnold

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Trent Alexander-Arnold για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Manchester City για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Ο αμυντικός αν και προπονήθηκε κανονικά στο The AXA Training Centre το μεσημέρι της Δευτέρας, τελικά δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με την Porto, λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του πριν το ματς με τους Δράκους.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε από το BT Sport για τον λόγο απουσίας του Trent:

“ Έγινε αμέσως μετά από την προπόνηση. Ο Trent αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της, χωρίς όμως να φαίνεται πως έχει κάτι σοβαρό. ”

“ Το εξετάσαμε όμως περισσότερο και τελικά αποδείχθηκε πως είναι σοβαρό. ”

“ Οπότε, είναι σίγουρα εκτός από το αποψινό παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στην Porto), καθώς δεν ταξίδεψε μαζί μας. Τα πράγματα επίσης δεν δείχνουν καλά και όσο αφορά το παιχνίδι με την Manchester City. ”

“ Είναι ένα μυϊκό πρόβλημα. Νομίζαμε πως απλώς είναι κουρασμένος από τον αγώνα με την Brentford, όμως τελικά είναι κάτι περισσότερο από αυτό και τώρα θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Αν ο Trent Alexander-Arnold τεθεί εκτός από τον αγώνα με τους Cityzens, τότε οι επιλογές της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας θα είναι τρεις και συγκεκριμένα οι James Milner, Neco Williams και Joe Gomez, με τον πρώτο να θεωρείται ως το φαβορί για να ξεκινήσει.

Ο Trent Alexander-Arnold αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com