Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > FC Porto – Liverpool FC (UCL Matchday 2 – Live – 1-5)

FC Porto – Liverpool FC (UCL Matchday 2 – Live – 1-5)

Στην Πορτογαλία και το Οπόρτο ταξιδεύει σήμερα η Liverpool για να αντιμετωπίσει την τοπική Porto στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του UEFA Champions League. Το liverpool.gr, όπως πάντα, σας μεταφέρει LIVE την δράση. Η σελίδα ΔΕΝ ανανεώνεται αυτόματα.

PORTO 1-5 LIVERPOOL

11:54 Πέναλτι η Atletico στο 95′ στο άλλο ματς… Γκολ ο Suarez, 1-2 η Atletico και λήξη!

90+3′ Τέλος το ματς! Καταιγιστική Liverpool, 1-5 τελικό σκορ! Η Liverpool ήταν σε όλα καλύτερη, έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια συνέτριψε και πάλι την Porto στο Dragao!

89′ O Ox πήγε απευθείας μια εκτέλεση από πολύ πλάγια, έδιωξε σε κόρνερ ο Costa. Μπήκε και ο Origi στο παιχνίδι στη θέση του Jota.

11:45 Ισοφαρίζει στο άλλο ματς ο Griezmann, 1-1 η Atletico.

85′ Ωραίο πλασέ το Jones, μπλόκαρε δύσκολα ο Costa!

83′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL! Σούταρε ο Jones, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έπεσε στον Firmino – εκεί ελέγχθηκε η φάση – και ο Bobby πλασάρει ήρεμα για το 1-5! Το travelling Kop τραγουδάει τώρα το Si Senor!

81′ Σκοράρει η Liverpool αλλά ακυρώνεται. Οριακό. Πάει στο VAR η φάση.

77′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL! Διώξιμο της άμυνας των Reds, βγαίνει πολύ μακριά ο Costa, τον προλαβαίνει ο Firmino και πλασάρει από μακριά με το αριστερό. Δεν πρόλαβε ο Πορτογάλος και το γκολ είναι γεγονός!

75′ ΓΚΟΛ για την Porto. Σέντρα καλή του Vitinha, πετάγεται ο Taremi τον οποίο έχασε ο Gomez και την έστειλε στα δίχτυα.

73′ Λεπτά συμμετοχής και για τον Oxlade-Chamberlain, ο οποίος περνάει στη θέση του Jordan Henderson.

66′ Τριπλή αλλαγή για την Liverpool, με τους Firmino, Minamino και Gomez να περνάνε στη θέση των Mane, Milner και Salah. Αλλαγή και για την Porto, με τον Pepe να περνάει στη θέση του Oliveira.

64′ Μεγάλες φάσεις και για τις δύο ομάδες! Ο Wendell έκανε το γύρισμα, ο Vitinha έπιασε καλά το πλασέ αλλά μπλόκαρε ο Alisson και στην συνέχεια της φάσης έφυγε ο Robertson από τα αριστερά, γύρισε στον Jota, το σουτ του οποίου πέρασε εκατοστά έξω!

60′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL! Πήρε ο Jones από τα αριστερά στο χώρο του κέντρου, έκανε κάποια μέτρα, είδε τον ανενόχλητο Salah και του πέρασε τη μπάλα, το πλασέ του οποίου είναι εξαιρετικό και κάτω από τα πόδια του Costa. Εύκολο, πολύ εύκολο 0-3!

56′ Αλλαγές για την Porto. Έξω οι Zaidu και Uribe, μέσα οι Wendell και Vitinha.

54′ Δυνατό αριστερό βολέ του Jota από το ημικύκλιο, βγάζει ο Costa και πάλι!

52′ Μεγάλη ευκαιρία της Liverpool! Σέντρα ο Milner για τον Mane, o Corona κερδίζει τη μπάλα στον αέρα αλλά για κάποιο λόγο κάνει κεφαλιά παράλληλα προς το τέρμα, πετάγεται ο Jota αλλά τον προλαβαίνει ο Costa!

50′ Δυνατό σουτ του Robertson από αριστερά, καλή απόκρουση του Costa!

45′ Έναρξη και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Porto στη σέντρα, η οποία έκανε και τη δεύτερη αλλαγή της στο ημίχρονο, με τον πρώην Red, Marko Grujic, να περνάει στη θέση του Martinez με το σύστημα να γίνεται 4-3-3 αντί για 4-4-2.

45+1′ Τέλος του ημιχρόνου. Το ματς είναι κακό και χωρίς ρυθμό, όμως αυτό οφείλεται στο ότι η Porto είναι σε τραγική μέρα. Η Liverpool απλά ελέγχει τον αγώνα και έχει βρει δύο γκολ δώρο από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

44′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL! Έκανε ο Milner τη σέντρα, κοιμήθηκε η άμυνα και πέρασε από όλους η μπάλα και ο Mane έκανε το 0-2 πολύ εύκολα στο πίσω δοκάρι!

43′ Έστρωσαν οι Salah και Milner στον Henderson, το σουτ είναι καλό αλλά βγάζει ωραία ο Costa!

42′ Φάουλ σε καλή θέση για την Liverpool.

38′ Αδύναμο πλασέ του Diaz, μπλοκάρει άνετα ο Alisson.

33′ Σουτ του Jones από μακριά, μπλοκάρει ο Costa.

10:27 Προηγείται και η Milan της Atletico με 1-0 στο άλλο ματς του ομίλου, η οποία όμως είναι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Kessie.

27′ Διπλή ευκαιρία για τον Jota, μπλοκαρίστηκαν και τα δύο σουτ που επιχείρησε από την περιοχή ο Πορτογάλος!

25′ Έγινε ένα VAR check για περίπτωση χεριού του Marcano σε σουτ του Henderson, δεν δόθηκε τελικά πέναλτι,

18′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL! Μπήκε ο Jones από τα αριστερά, έκανε το πλασέ, ασταθής η απόκρουση του Costa, o Zaidu έχει κακή αντίδραση και δίνει την ευκαιρία στον Salah να σκοράρει από μικρή απόσταση!

13′ Πρώτη αλλαγή για την Porto, αναγκαστική. Ο Otavio αντιμετωπίζει πρόβλημα και θα αντικατασταθεί από τον Vieira.

7′ Αδύναμο σουτ του Diaz από μακριά, μπλόκαρε ο Alisson.

6′ Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά.

1′ Σέντρα στο Dragao με τον Hendo στη μπάλα!

9:58 Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους, δεν θα ξεκινήσει ο Pepe. Στη θέση του ο Cardoso.

9:55 Βγαίνουν τώρα οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο Οπόρτο.

9:53 Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες έχουν οι Reds στην έδρα της Porto, ενώ γενικά είναι αήττητοι από τους Πορτογάλους σε όλες τις διοργανώσεις.

9:42 Προθέρμανση για τη Liverpool στο Dragao.

9:31 Σπουδαία μέρα η σημερινή για την Porto, αφού γιορτάζει τα 128α γενέθλιά της. Αντίθετο το κλίμα στην οικογένεια της Liverpool, αφού σήμερα το πρωί έχασε ένα από τα σπουδαιότερα μέλη της, τον Sir Roger Hunt.

9:27 Νωρίτερα, οι U19 των δύο ομάδων ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Πορτογαλία για το UEFA Youth League.

9:23 400 κόκκινες εμφανίσεις σήμερα για τον αρχηγό της ομάδας Jordan Henderson!

9:20 Η άφιξη των Reds στο Dragao.

9:16 Επιστρέφει τελικά στην ενδεκάδα της Porto ο Pepe, στο πάγκο είναι ο πρώην χαφ της Liverpool, Marko Grujic.

9:15 Η ενδεκάδα της Porto: Costa, Corona, Marcano, Pepe, Zaidu, Uribe, Oliveira, Otavio, Diaz, Taremi, Martinez

Στο πάγκοι οι: Marchesin, Cardoso, Conceição, Pepe, Grujic, Manafa, Vitinha, Wendell, Mario, Costa, Evanilson, Vieira

9:11 Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση με τον Trent Alexander-Arnold η Liverpool. Μερικές πηγές μιλούσαν για έντονο προβληματισμό για την κατάστασή του, ενώ άλλα χαρακτήριζαν αυτές τις πληροφορίες ως υπερβολικές. Τελικά, ο Trent έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και μένει να δούμε αν είναι αρκετός ώστε να τον κρατήσει εκτός με την Manchester City. Δεν είναι πάντως σήμερα στη Πορτογαλία.

9:05 Η ενδεκάδα της Liverpool: Alisson, Milner, Matip, van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones, Henderson, Mane, Salah, Jota.

Στο πάγκο οι: Adrian, Kelleher, Konate, Keita, Firmino, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Tsimikas, Origi, Phillips, Williams.

9:00 Καλησπέρα σε όλους τους Reds! Σέντρα σε μία ώρα ακριβώς στη Πορτογαλία για την επικίνδυνη αυτή έξοδο της Liverpool. Μαζί θα παρακολουθήσουμε live την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com