Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο John Aldridge για τα παιχνίδια με Porto και Manchester City

Ο John Aldridge για τα παιχνίδια με Porto και Manchester City

Ο John Aldridge μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του στην Liverpool Echo, αναφέρθηκε στα δύο επερχόμενα ματς των Reds εναντίον της Porto και της Manchester City.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, ο οποίος ήταν παρών στα δύο τελευταία παιχνίδια των Reds στο Dragao, θεωρεί ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τους Reds, αυτή τη φορά.

«Παίξαμε εξαιρετικά στους προηγούμενους αγώνες εναντίον της Porto. Τρέχαμε ασταμάτητα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Παρακολούθησα ζωντανά και τα δύο παιχνίδια και ήταν πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία».
«Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά. Όπως και το παιχνίδι με την City, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε, γιατί θα θέσουμε τους εαυτούς μας υπό πίεση. Μπορούμε να το κερδίσουμε; Φυσικά μπορούμε».
«Το θετικό για μας είναι ότι η Porto δεν θα έχει ξεχάσει την έκταση των προηγούμενων σκορ και πόσο επικίνδυνη ήταν η Liverpool. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στον πλανήτη!»

O Aldridge αναφερόμενος στη νίκη της Manchester City επί της Chelsea, τόνισε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να εξέπληξε μερικούς, αλλά στην πραγματικότητα η ομάδα του Pep Guardiola δεν σταμάτησε ποτέ να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

«Όποιος τερματίσει φέτος πάνω από την City θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Η Chelsea ξεκίνησε καλά και μοιάζει να έχει πιθανότητες και ελπίζω ότι θα έχουμε κι εμείς. Αλλά όποιος είναι ψηλότερα στον πίνακα από την City, τον Μάιο, θα είναι ο πρωταθλητής».
«Το παιχνίδι της Κυριακής με τη Manchester City δεν είναι ένα must-win, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να το χάσουμε. Εάν η Liverpool ηττηθεί, θα πρέπει να πάει και να κερδίσει στο Etihad για να εξισώσει τα πράγματα μακροπρόθεσμα και αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα. Η ομάδα του Guardiola δεν πρόκειται να χάσει πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Καταλήγοντας ο θρύλος της Liverpool τόνισε την σημαντικότητα της παρουσίας των οπαδών των Reds, σε ένα γεμάτο Anfield, σε αντιδιαστολή με την περσινή ήττα με 4-1, όταν δεν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο.

«Σε κανονικές συνθήκες, με τους οπαδούς μας εκεί, η City θα δυσκολευτεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Η απουσία των οπαδών λειτούργησε υπέρ τους πέρυσι, οπότε ας δούμε αν μπορούν να ανταπεξέλθουν με τους οπαδούς μας σε πλήρη ταχύτητα. Εναπόκειται πλέον στους παίκτες να δείξουν ότι είναι αρκετά καλοί για να νικήσουν τους πρωταθλητές».

Ο John Aldridge για τα παιχνίδια με Porto και Manchester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com