Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φέρνει τους «δικούς του» ο Arne Slot στη Liverpool

Φέρνει τους «δικούς του» ο Arne Slot στη Liverpool

Ο Arne Slot θα φτάσει στη Liverpool με 3 μέλη του επιτελείου του από τη Feyenoord, ενώ προσπάθησε να πείσει και τον μάνατζερ της Shakhtar Donetsk να έρθει μαζί του.

Ο Slot είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Jurgen Klopp στο τέλος της σεζόν, αφού η Liverpool και η Feyenoord συμφώνησαν σε συμφωνία για την αποζημίωση του 45χρονου.

Αναφέρθηκε ευρέως ότι ο βοηθός του Sipke Hulshoff και ο επικεφαλής της απόδοσης Ruben Peeters θα ακολουθούσαν τον Slot στο Anfield ως μέρος του προσωπικού του στο παρασκήνιο. Τώρα αποκαλύφθηκε ότι ο Etienne Reijnen, αναλυτής και τεχνικός σύμβουλος στη Feyenoord, ήταν επίσης μέρος της συμφωνίας που ολοκληρώθηκε με τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο Reijnen (37 ετών) είναι πρώην σέντερ μπακ που έπαιξε δίπλα στον Slot στην PEC Zwolle, πριν ενταχθεί στο επιτελείο του στη Feyenoord τον Νοέμβριο. Η είδηση ​​μεταδόθηκε από την πηγή Feyenoord 1908.nl και επιβεβαιώθηκε από τον Jonathan Northcroft των Times.

Με τους Hulshoff, Reijnen και Peeters, η Liverpool αντικατέστησε ουσιαστικά τους απερχόμενους προπονητές Pepijn Lijnders, Peter Krawietz και Andreas Kornmayer αντίστοιχα. Ο Adam Crafton της Athletic αναφέρει επίσης ότι ο Slot «προσπάθησε και απέτυχε» να πείσει τον πρώην βοηθό μάνατζερ Marino Pusic να ενταχθεί στο επιτελείο του παρασκηνίου.

Ο Pusic ήταν βοηθός του Slot τόσο στην AZ Alkmaar όσο και στην Feyenoord, αλλά έφυγε για να αναλάβει προπονητής της Shakhtar Donetsk τον Οκτώβριο και «επιθυμεί να παραμείνει σε αυτή τη δουλειά».

Αν και οι συμφωνίες με τους Slot, Hulshoff, Reijnen και Peeters δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, η Liverpool έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αντιμετώπιση της φυγής του προσωπικού της πρώτης ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Ο Richard Hughes είναι πλέον αθλητικός διευθυντής, αντικαθιστώντας τον Jorg Schmadtke, σε μια νέα δομή συμπεριλαμβανομένου του David Woodfine ως βοηθού αθλητικού διευθυντή.

Η Liverpool μπορεί να αναζητήσει διάδοχο του απερχόμενου επικεφαλής αποκατάστασης και απόδοσης Andreas Schlumberger, ενώ σκοπός είναι να αντικατασταθεί και ο κορυφαίος προπονητής ανάπτυξης Vitor Matos.

Δεν επιβεβαιώνονται περαιτέρω αποχωρήσεις προς το παρόν, αλλά το πιθανότερο είναι ότι περισσότεροι από το προσωπικό που έφερε ο Klopp θα εξετάσουν το μέλλον τους.

Η επικεφαλής της διατροφής Mona Nemmer είναι μια προσωπικότητα με τεράστια επιρροή στα παρασκήνια, αλλά θα μπορούσε να είναι μία από αυτές που εξετάζουν αν θα ακολουθήσουν τον Klopp στην αποχώρηση.

Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επιθυμία να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον επί μακρόν επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων John Achterberg, ούτε με τους προπονητές Claudio Taffarel και Jack Robinson. Το υπόλοιπο προσωπικό φυσικής κατάστασης, ανάλυσης και αγώνων της Liverpool είναι πιθανό να διατηρηθεί ως μέρος του νέου επιτελείου του Slot.

Φέρνει τους «δικούς του» ο Arne Slot στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com