Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Ισάξιος του Lewandowski ο Mohamed Salah»

Jurgen Klopp: «Ισάξιος του Lewandowski ο Mohamed Salah»

Την περασμένη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, απονεμήθηκε στον Robert Lewandowski το Χρυσό Παπούτσι , ως ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης για την σεζόν 2020-21. Με 41 γκολ σε 29 συμμετοχές στη Bundesliga, ο Lewandowski ξεπέρασε άνετα τον δεύτερο Lionel Messi (30) και τον Cristiano Ronaldo (29). Δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε μόλις 4 από αυτά τα 29 παιχνίδια.

Ο Jurgen Klopp, ο οποίος ως προπονητής της Borussia Dortmund απόκτησε τον Lewandowski από την Lech Poznań το 2010, πιστεύει ότι τα νούμερα, ο επαγγελματισμός και η δίψα του Salah για διάκριση είναι ισάξια με τα αντίστοιχα του τεράστιου επιθετικού της Bayern Munich.

Ο Klopp δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ο Mo Salah βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί του, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό! Είναι μια μηχανή του γκολ. Ο επαγγελματισμός του είναι ανεπανάληπτος. Φροντίζει να είναι πάντα σε φόρμα και να παραμένει σε καλό δρόμο. Επιπλέον, εκτός από το σύνολο των τεχνικών του δεξιοτήτων, διακατέχεται από μια συνεχή δίψα για γκολ. Έτσι ακριβώς είναι και ο Lewi. Αυτό είναι καλό και πολύ χρήσιμο για έναν ποδοσφαιριστή».

«Ό, τι κι αν κάνεις σε ένα γήπεδο, ό, τι και αν δημιουργείς, χρειάζεσαι κάποιον, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να στείλει την μπάλα στο πίσω μέρος των διχτύων. Ο Mo βρίσκεται εκεί με τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει ποτέ. Το ξέρει αυτό. Οι αριθμοί του είναι απίστευτοι. Είμαι προφανώς ευλογημένος που συνεργάζομαι με τέτοιου είδους παίκτες».

Ο Klopp, εν τω μεταξύ, εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το χρόνο του ταξιδιού της ομάδας του στο Watford, μετά το επόμενο διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων. Η Βραζιλία κάλεσε τους Alisson και Fabinho , μαζί με άλλους 6 παίκτες της Premier League, για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Klopp αναμένει την επίλυση του θέματος με την καραντίνα των παικτών, το οποίο προέκυψε την περασμένη διακοπή, καθώς το τρίτο παιχνίδι της Βραζιλίας, με την Ουρουγουάη, θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου. Η Liverpool αγωνίζεται στο Vicarage Road στις 12:30 το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) την επόμενη μέρα.

Ο Klopp είπε:
«Προφανώς κανείς δεν το σκέφτηκε και είναι πρόβλημα της Liverpool, δεν είναι πρόβλημα κανενός άλλου. Καλό για την Watford, αλλά δεν ξέρω πώς μπορείτε να τα κάνετε αυτά και κανείς δεν αντιδρά. Το πρόγραμμα είναι πάντα ένα πρόβλημα, αλλά οι υπεύθυνοι της τηλεόρασης και η Premier League λένε: «Εντάξει, έτσι είναι, πρέπει να παίξουν».
«Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορούμε να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι καλό για τους παίκτες και δεν είναι καλό για τους συλλόγους.»

Jurgen Klopp: «Ισάξιος του Lewandowski ο Mohamed Salah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com