Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phil Thompson: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος η Brentford»

Phil Thompson: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος η Brentford»

Ο Phil Thompson, με δηλώσεις του στο podcast «Where’s Jeff» προειδοποίησε την Liverpool ότι θα αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα (Brentford) αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως πιστεύει πως οι Reds θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Η Liverpool ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Chelsea (13 βαθμούς) μετά τα πέντε πρώτα παιχνίδια της Premier League, αυτή την σεζόν.

Οι Reds θα ταξιδέψουν στο Brentford Community Stadium για να αντιμετωπίσουν τις μέλισσες, αυτό το Σάββατο, και ο Thompson παραδέχτηκε ότι θα είναι μια δύσκολη βραδιά για την Liverpool.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι η Brentford θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και θα έχει μαζί της ένα ένθερμο πλήθος να την υποστηρίζει, καθώς το συγκεκριμένο είναι από τα παιχνίδια που περιμένουν, ως νεοφώτιστοι, με ανυπομονησία.

Αλλά είναι σίγουρος ότι η Liverpool, με το ποιοτικό ποδόσφαιρο, το οποίο παρουσιάζει θα πάρει τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ο Thompson δήλωσε:
«Θα είναι έτοιμοι και θα τους κινητοποιήσει απόλυτα το πλήθος«.

«Αυτό είναι που περίμεναν, να αγωνιστούν εναντίον των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας«.

«Η Βrentford θα κοιτάξει να απολαύσει τον αγώνα και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο, εάν η Liverpool επιτρέψει στον Ivan Toney να κάνει το παιχνίδι του«.

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, δείχνουμε δυνατοί και περιμένω να βγούμε νικητές από αυτό το παιχνίδι. Αλλά θα είναι δύσκολο».

Η Brentford είναι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ήδη προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, στην αρχή της σεζόν, όταν νίκησε την Arsenal εντός έδρας.

Με νίκες θέλει να συνεχίσει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com