Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το πρόβλημα με τους Βραζιλιάνους παραμένει»

Klopp: «Το πρόβλημα με τους Βραζιλιάνους παραμένει»

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει και τον επόμενο μήνα πρόβλημα με τους τρεις Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έχουν κληθεί στην εθνική τους ομάδα για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Πριν από δύο εβδομάδες, αποφασίστηκε μόλις λίγες ώρες πριν την τέταρτη αγωνιστική της Premier League πως τελικά οι Βραζιλιάνοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν με τις ομάδες τους, παρότι δεν εντάχθηκαν στην εθνική τους ομάδα.

Παρόμοια αναμένεται να είναι τα πράγματα και τον Οκτώβρη, με τον Jürgen Klopp να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Απ ‘όσο ξέρω δεν έχει υπάρξει κάτι νέο νέο. Οι φήμες στις εφημερίδες λένε για τον κανόνα των πέντε ημέρων και τέτοια πράγματα. ”

“ Πρέπει λοιπόν να υπάρχει λύση προφανώς γιατί δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι και να πεις ότι δεν είναι πρόβλημα. Ναι, είναι πρόβλημα! Είμαι σίγουρος ότι οι αποφασιστικοί άνθρωποι δουλεύουν σε αυτό, ή τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ! ”

“ Αλλά δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα – τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Εμείς έχουμε ούτως ή άλλως ένα πρόβλημα όταν καλούνται οι Βραζιλιάνοι και πηγαίνουν στην εθνική τους. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Το παιχνίδι μας κόντρα στην Watford ξεκινάει στις 12:30 το μεσημέρι και νομίζω πως η Βραζιλία δίνει τον τελευταίο της αγώνα, την Παρασκευή στις 1:30 τα ξημερώματα. Νομίζω πως το παιχνίδι μας είναι 30 ώρες μετά από αυτό. Φυσικά και κανείς δεν το έχει σκεφτεί αυτό. Είναι ένα πρόβλημα της Liverpool. ”

“ Κανενός άλλου δεν είναι πρόβλημα, είναι όμως καλό για τη Watford και όλα αυτά. Αλλά δεν ξέρω γιατί – πώς μπορείτε να κάνετε τέτοια πράγματα, γιατί δεν ελέγχει κανείς στο πρόγραμμα. Έχουμε δύο προβλήματα – το ένα είναι το πρόγραμμα – ήταν πάντα το πρόβλημα. ”

“ Το άλλο είναι πως η τωρινή κατάσταση δεν είναι καλή ούτε για τους παίκτες, ούτε και για τους συλλόγους φυσικά. Ελπίζω να μπορέσει να δώσει κάποια λύση η κυβέρνηση. ”

Ξανά πρόβλημα με τους Βραζιλιάνους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com