Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εξέλιξη του Salah και τις συγκρίσεις με τον Lewandowski

Ο Klopp για την εξέλιξη του Salah και τις συγκρίσεις με τον Lewandowski

Ο Jürgen Klopp μίλησε πριν από το παιχνίδι με την Brentford για την απίστευτη εξέλιξη που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια ο Mo Salah, καθώς και τις συγκρίσεις με τον Robert Lewandowski.

Για τις συγκρίσεις του Mo με τον Πολωνό επιθετικό, είχε να πει:

“ Ο Mo Salah είναι στο ίδιο επίπεδο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Ο Mo είναι μια μηχανή των γκολ, σίγουρα ο επαγγελματισμός του είναι απόλυτα ασύγκριτος. Κάνει τα πάντα για να είναι πάντα σε φόρμα. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν είπα ότι ο Lewandowski ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει. Νομίζω ότι η ερώτηση εκείνη τη στιγμή ήταν ποιος παίκτης είχε βελτιωθεί περισσότερο. Προφανώς είδα τον παίκτη που έφτασε στη Dortmund – τον κοιτάζαμε για δύο χρόνια, έτσι ήδη εκείνη τη χρονιά βελτιώθηκε πολύ. Όταν έφτασε όμως στην Dortmund είχε κάποια περιθώρια βελτίωσης και σήμερα ο τρόπος παιχνιδιού του, είναι εξαιρετικός. ”

“ Είναι πάντα σε καλό δρόμο, είναι πρώτος, ο πρώτος που βγαίνει στο γήπεδο- όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι ο Mo, και πέρα από αυτό – εκτός από τις τεχνικές του ικανότητες και όλα αυτά τα πράγματα, είναι απελπισμένος να πετύχει γκολ, ε ; Αυτό είναι επίσης χρήσιμο! ”

“ Ό,τι κι αν κάνεις στο γήπεδο, ό,τι και αν δημιουργείς,  χρειάζεσαι κάποιον που να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ο Mo είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δει να το κάνουν. ” Είπε ο Klopp.

“ Το ξέρει σίγουρα. Οι αριθμοί που έχει είναι τρελοί. Είμαι προφανώς ευλογημένος που συνεργάζομαι με μερικούς καλούς παίκτες κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. ”

Για την εξέλιξη και τα γκολ του Salah:

“ Τι μπορώ να πω? Περίμενε ο Mo όταν έφτασε εδώ ότι θα μπορούσε να πετύχει αυτούς τους αριθμούς; Ίσως ναι, αλλά το περίμενα εγώ; Οχι! Δεν μπορείς να το περιμένεις γιατί δεν πρέπει να το περιμένεις γιατί έτσι ασκείται μεγάλη πίεση στον παίκτη. ”

“ Έκανε τεράστια, τεράστια βήματα από τότε που έφτασε εδώ. Παίξαμε επίσης πολύ καλό ποδόσφαιρο που βοηθάει και στο να πετύχουμε γκολ. Η ομάδα αναπτύχθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση και ο Mo είχε τεράστιο μερίδιο σε αυτό προφανώς. ”

“ Κανείς δεν πρέπει να περιμένει τέτοιους αριθμούς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να παραμείνεις σε φόρμα και όλα πρέπει να πάνε στη σωστή κατεύθυνση – αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Είναι σε καλή στιγμή, καλή φόρμα, καλή διάθεση, όλα αυτά τα πράγματα είναι χρήσιμα. Δουλεύει σκληρά, προσαρμόστηκε σε κάποιες αλλαγές που κάναμε στο στήσιμο μας και στον τρόπο που παίζουμε και το απολαμβάνει. Όλα αυτά λοιπόν είναι καλά και όλα είναι θετικά. ”

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο θετικός για τα πράγματα που έχει πετύχει ήδη ο Mo. Προφανώς όμως μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το τι μπορούμε να επιτύχουμε στο μέλλον. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει κόντρα στην AC Milan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com