Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FSG σκέφτεται να δώσει το παρών στο Anfield στο αντίο του Klopp

Η FSG σκέφτεται να δώσει το παρών στο Anfield στο αντίο του Klopp

Η Liverpool έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο τη Wolves στο Anfield στις 19 του μηνός, ο οποίος θα είναι παράλληλα και ο τελευταίος του Jürgen Klopp στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από 8.5 χρόνια.

Οι Reds θέλουν να ετοιμάσουν ένα μοναδικό αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Γερμανό, ακόμη και αν η ομάδα τερματίσει στην τρίτη θέση, κάτι που θα συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στο αντίο του Klopp, σκέφτεται να κάνει το ταξίδι για την Αγγλία και να παραβρεθεί η FSG και συγκεκριμένα οι John W Henry, Mike Gordon και Tom Werner.

Ο John W Henry δεν έχει δώσει το παρών στο Anfield από τον Αύγουστο του 2022 και τη νίκη επί της Bournemouth, ενώ δια ζώσης είχε παρακολουθήσει και την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την Chelsea στο Λονδίνο, αλλά όχι τον τελικό του Carabao Cup κόντρα στους Μπλε.

Οι Reds θα φορέσουν την εμφάνιση της καινούριας σεζόν στο παιχνίδι με τους Λύκους, ενώ ο CEO του συλλόγου, Billy Hogan θα απονείμει πλακέτα στον Γερμανό για την προσφορά του στη Liverpool και για κατορθώματα του από το 2015 ως σήμερα.

Στη συνέχεια, ο Klopp θα πάρει στα χέρια του το μικρόφωνο και θα απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας για μια τελευταία φορά.

Στο Anfield πιθανότατα η FSG με τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com