Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συγκινητικές σκηνές στο αντίο του Slot στους οπαδούς της Feyenoord

Συγκινητικές σκηνές στο αντίο του Slot στους οπαδούς της Feyenoord

Ο Arne Slot αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Feyenoord μετά τον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν την Κυριακή, με συγκινητικές σκηνές καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Ο Slot πρόκειται να αναλάβει προπονητής της Liverpool στο τέλος της χρονιάς και θα φέρει μαζί του τον βοηθό Sipke Hulshoff, τον επικεφαλής απόδοσης Ruben Peeters και τον τεχνικό σύμβουλο Etienne Reijnen.

Με τις κερκίδες των φανατικών του De Kuip της Feyenoord να είναι κλειστές για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στις 19 Μαΐου λόγω κυρώσεων από την Ολλανδική Ομοσπονδία, η Κυριακή σηματοδότησε μια μεγάλη περίσταση.

Μετά από μια νίκη με 5-0 επί της PEC Zwolle, η οποία ήρθε μετά την επιβεβαίωση ότι η Feyenoord έχει τερματίσει δεύτερη στην Eredivisie, οι οπαδοί έδειξαν την αγάπη τους στον Slot και το επιτελείο του.

Το όνομα του Slot τραγουδήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι, ενώ μετά τον αγώνα οδήγησε τους παίκτες του στους οπαδούς, στέλνοντας φιλιά, «κλείνοντας» τα αυτιά του και οδηγώντας τους σε περισσότερα τραγούδια.

Υπήρξε μια απόδοση του You’ll Never Walk Alone, όπως συνηθίζεται στη Feyenoord, ενώ ο Hulshoff «υποδέχτηκε» επίσης ένα δικό άσμα των οπαδών για εκείνον.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Slot παραδέχτηκε ότι οι σκηνές «έμοιαζαν» με αποχαιρετισμό.

«Αλλά έχει να κάνει και με το τι πετύχαμε εδώ τις τελευταίες τρεις σεζόν», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι τους άρεσε αυτό που είδαμε τις τελευταίες τρεις σεζόν αλλά και σήμερα. Αλλά με όλες τις φήμες στα μέσα ενημέρωσης, νομίζω ότι περιμένουν να φύγω, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε!»

Ο Slot πρόσθεσε: «Τώρα πήρα τα εύσημα εγώ και ο Sipke Hulshoff (βοηθός του) επίσης και αυτό δεν είναι δίκαιο για όλους τους άλλους. Και όλοι οι άλλοι συνεργάτες είναι επίσης πολύ σημαντικοί. Αν κοιτάξετε τη διαθεσιμότητα όλων των παικτών που έχουμε κάθε φορά, τη φυσική κατάσταση που έχουν, τότε το ιατρικό μας τμήμα και το τμήμα επιδόσεων μας θα πρέπει επίσης να λάβουν πολλά εύσημα.

«Αλλά ξέρετε πώς είναι στο ποδόσφαιρο, είναι πάντα ο προπονητής. Αυτό είναι το ωραίο όταν τα πράγματα πάνε καλά. Όταν δεν είναι τόσο καλά, αφορά και εσένα ως προπονητή.

«Αλλά νομίζω ότι το πλήρες επιτελείο της Feyenoord και οι παίκτες, αξίζουν πολλά εύσημα για τον τρόπο που παίξαμε εδώ τα τελευταία τρία χρόνια».

Ο Slot είναι μια αγαπημένη φιγούρα στη Feyenoord, αφού οδήγησε τον σύλλογο στον τίτλο της Eredivisie, καθώς και στην επιτυχία του KNVB Cup στις τρεις σεζόν που ήταν προπονητής και αυτό αντικατοπτρίστηκε στις σκηνές της Κυριακής.

Είναι καλό για τον επόμενο σύλλογο του, ότι μπόρεσε να σφυρηλατήσει έναν τόσο ισχυρό δεσμό με τους οπαδούς της Feyenoord, με τους οπαδούς της Liverpool να εκτιμούν αυτή τη σχέση με τους προπονητές τους.

Συγκινητικές σκηνές στο αντίο του Slot στους οπαδούς της Feyenoord
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com