Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν υπάρχουν νέα για το συμβόλαιο μου»

Virgil: «Δεν υπάρχουν νέα για το συμβόλαιο μου»

Αναφορικά με το θέμα του συμβολαίου του τοποθετήθηκε ο Virgil van Dijk, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν νεότερα, παρότι η τρέχουσα συμφωνία του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Σχετικά με το συμβόλαιο του, ο Ολλανδός είπε:

“ Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα για να συζητήσω γιατί δεν υπάρχουν νέα, νομίζω ότι ο σύλλογος είναι πολύ απασχολημένος με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και αυτό είναι το επίκεντρο. ”

„ Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ τον σύλλογο και μπορείτε να το δείτε επίσης. Είναι ήδη ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. ”

“ Η εστίαση είναι τώρα στους δύο τελευταίους αγώνες και μετά ο σύλλογος θα επικεντρωθεί στο ποιος είναι ο νέος προπονητής και θα υπάρξει μια μεγάλη μετάβαση και θα είμαι μέρος αυτού. ”

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Slot την τεχνική ηγεσία, πρόσθεσε:

“ Είναι ο νέος προπονητής; Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά υπάρχουν φήμες, πράγματα εκεί έξω ότι θα μπορούσε να είναι ο διάδοχός του Klopp. ”

“ Λοιπόν, για να δούμε, έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια αυτή τη σεζόν και όταν τελειώσει και υπάρχουν νέα, θα επικεντρωθούμε σε αυτό που θα ακολουθήσει, αλλά είναι γεγονός ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και θα είναι ενδιαφέρον. ” Ανέφερε ο Virgil van Dijk.

“ Είμαι εδώ για να είμαι μέρος αυτού και ανυπομονώ. Είμαι στο σύλλογο και είμαι αρχηγός, οπότε θέλω να βοηθήσω, θα βοηθήσω και πρέπει να βοηθήσω [τη μετάβαση]. Αν είναι αυτός που θα έρθει, ας το δούμε. ”

Ο Virgil van Dijk έχει μόλις σκοράρει στον τελικό του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com