Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην κορυφή με τριάρα!

Στην κορυφή με τριάρα!

Νέα νίκη για την Liverpool στην Premier League! Οι Reds επικράτησαν με 3-0 της Crystal Palace στο Anfield και πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Premier League!

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Mane, Salah και Keita.

Α’ Ημίχρονο: Με έξι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Milan παρέταξε τους Reds κόντρα στην Crystal Palace ο Jürgen Klopp, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεκινά και τον Ibrahima Konate να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό της συνάντησης με τον Zaha, ο οποίος κινήθηκε πιο γρήγορα από τον Milner, έφτασε στην μπάλα, με τον Alisson όμως να προλαβαίνει να την απομακρύνει, στέλνοντας την στο δοκάρι και μετά κόρνερ.

Οι Reds απάντησαν στην μεγάλη ευκαιρία των Eagles με δύο του Diogo Jota στο 3’ και στο 9’, με την κεφαλιά αρχικά του Πορτογάλου και το σουτ του στη συνέχεια να καταλήγουν άουτ.

Τεράστια ευκαιρία είχε η Liverpool στο 16ο λεπτό, όταν ο Mane βρήκε με την σέντρα του, τον Henderson, εκείνος σούταρε με την μια, για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Guaita.

Ψηλά έφυγε η κεφαλιά του Benteke στο 20’ από την εκτέλεση κόρνερ του Gallagher, ενώ ο Konate πρόλαβε να του μπλοκάρει το σουτ στο 26’. Απάντηση από τους Reds υπήρξε ξανά, όμως οι προσπάθειες των Thiago, Salah, Fabinho και Milner σταμάτησαν στα σώματα των παικτών της Palace.

Μεγάλες ευκαιρίες για τους Reds έχασε ο Jota, ο οποίος στο 38’ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Palace από κοντινή απόσταση και με τον Guaita εξουδετερωμένο μετά την καταπληκτική του απόκρουση στην κεφαλιά του Thiago.

Η λύση για τους Reds ήρθε από ένα κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα στο 42ο λεπτό. Ο Έλληνας αμυντικός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Mo Salah πήρε την κεφαλιά, με τον keeper των Eagles να αποκρούει και τον Sadio Mane να σκοράρει με το rebound για το 1-0.

Β’ Ημίχρονο:

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 59’ για να απειλήσουν οι Reds στο δεύτερο μέρος, όταν ο Fabinho εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, το οποίο μπλοκαρίστηκε, όπως και το σουτ του Salah στη συνέχεια.

Με την συμπλήρωση 60 λεπτών αγώνα, προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού για τους Reds, με τον Thiago, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, μη μπορώντας να συνεχίσει. Στη θέση του πέρασε ο Naby Keita. 

Μετά το 64’ άρχισε να ανεβαίνει ξανά η απόδοση της Liverpool, η οποία είχε τρεις τελικές μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους van Dijk, Keita και Salah. Η πρώτη έφυγε άουτ και οι άλλες δύο σταμάτησαν στον Guaita.

Στα επόμενα όμως λεπτά του αγώνα, η Palace βγηκε μπροστά και βρήκε ευκαιρίες με τον Ayew, του οποίου το σουτ έφυγε πολύ και με τον Edouard, ο οποίος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αν είχε προλάβει να τσιμπήσει την μπάλα πριν την μαζέψει ο Alisson. 

Ο Jürgen Klopp έκανε την δεύτερη αλλαγή του στο 76’ με τον Curtis Jones να περνά αντί του Jota.

Η Liverpool μπόρεσε τελικά να βρει το επόμενο γκολ του αγώνα και να διώξει οριστικά το όποιο άγχος από πάνω της. Στο 78’ ο Τσιμίκας χτύπησε το κόρνερ, ο van Dijk βρήκε πρώτα την μπάλα με την πλάτη, για να καταλήξει εκείνη στον Mo Salah, ώστε να την στείλει στα δίχτυα ο Αιγύπτιος με αριστερό πλασέ.

Οι Eagles δεν παράτησαν όμως μετά το 2-0 και προσπάθησαν να μειώσουν με τον Edouard στο 80’ και με τον Zaha στο 81, δίχως όμως επιτυχία.

Το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα μπήκε με ένα καταπληκτικό τέρμα του Naby Keita. Ο μέσος εξαπέλυσε ένα υπέροχο σουτ από την άκρη της περιοχής, για να γράψει το 3-0 για την Liverpool στο 90’

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool; Alisson, Milner, Konate, Van Dijk, Τσιμίκας, Fabinho, Henderson (Origi 87′), Thiago (Keita 61′), Salah, Mane, Jota (Jones 76′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Robertson, Origi, Phillips

Crystal Palace: Guaita; Ward, Guehi, Andersen, Mitchell; Kouyate, McArthur (Riedewald 65′), Gallagher; Ayew, Benteke (Edouard 65′), Zaha

Έμειναν στον πάγκο: Butland, Tomkins, Kelly, Clyne, Hughes, Milivojevic, Olise

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στη Norwich για το Carabao Cup.

Ξανά γκολ κόντρα στην Crystal Palace ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com