Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool FC – Crystal Palace (PL Matchday 5 – 3-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Liverpool FC – Crystal Palace (PL Matchday 5 – 3-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Την Crystal Palace υποδέχεται στο Anfield η Liverpool στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Το liverpool.gr σας μεταφέρει τη δράση live. Η σελίδα ΔΕΝ ανανεώνεται αυτόματα.

LIVERPOOL 3-0 CRYSTAL PALACE

90+3′ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. 3-0 δίκαιη νίκη της Liverpool, με κάποια προβλήματα στα μετόπισθεν.

89′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ Η LIVERPOOL!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΟΥΤ Ο ΚΕΙΤΑ! Κόρνερ ο Milner, διώχνει ο Guaita και ο Keita με την μία κάνει το αριστερό βολέ! Καταπληκτικό γκολ!!!

87′ Hendo έξω, Divock Origi μέσα για την ομάδα μας.

82′ Kouyate έξω, Olise μέσα για την Palace.

81′ Μεγάλη φάση για τον Edouard. Μπαλιά του Ward, μπαίνει ο φορ της Place, ο Konate την βγάζει κόρνερ διορθώνοντας το λάθος του. Από το κόρνερ, σουτ του Zaha, άουτ η μπάλα.

78′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL!!!! Κόρνερ του Τσιμίκα, πρώτη κεφαλιά του Virgil, μονοκόμματο σουτ του Salah και 2-0!!

75′ Αλλαγή για την Liverpool. Ο Jones θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Jota.

72′ Σπάνιο λάθος του Fab, φεύγει ο Ayew, το σουτ όμως πάει μακριά. Λίγα λεπτά μετά, σέντρα του Ward, ο Edouard κοντρολάρει μόνος μέσα στη περιοχή, τον σταματάει όμως ο Alisson. Πρέπει να ξυπνήσει η Liverpool.

68′ Διπλή φάση για την ομάδα μας. Σουτ του Keita, βγάζει ο Guaita, στην επαναφορά ακόμα ένα ο Salah, ξαναβγάζει ο Ισπανός.

64′ Εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα, κεφαλιά του Virgil, λίγο έξω.

62′ Στα σώματα το φάουλ του Ayew.

62′ Έξω ο Thiago με πρόβλημα, μέσα ο Keita.

61′ Αμφισβητούμενο φάουλ για τους φιλοξενούμενους στο ημικύκλιο της περιοχής μας.

59′ Κακό το παιχνίδι στα πρώτα 15′ του πρώτου ημιχρόνου.

46′ Ξεκινάει με δυο ακίνδυνα σουτ των Salah και Hendo η Liverpool.

45′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!

45+1′ Τέλος του ημιχρόνου. Πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια η ομάδα μας αφού το σουτ του McArthur το μπλόκαρε με δυσκολία ο Ali. Μέτρια η εικόνα της Liverpool που όμως έχει 3-4 κλασσικές φάσεις και δίκαια έχει βρει το γκολ. Μπήκε νωθρά στο ματς και πήγε να το εκμεταλλευτεί η Palace, όμως τα δοκάρια, ο Allison και ο πολύ καλός Konate ήταν εκεί. Συνέχεια σε ένα τέταρτο στο Anfield

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεων, τελευταία φάση για την Palace, που έχει ένα φάουλ σαν κόρνερ.

42′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ LIVERPOOL!!! Κόρνερ ο Τσιμίκας, πρώτη κεφαλιά ο Salah, βγάζει ο Guaita και στην επαναφορά ο Mane βάζει το 100ο του γκολ με την κόκκινη φανέλα!!!

37′ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ! Σέντρα ο Hendo, βγάζει ο Guaita την κεφαλιά του Thiago και ο Jota από την μικρή περιοχή μόνος και με τον τερματοφύλακα στο χορτάρι την στέλνει ψηλά στην Anfield Road!

34′ Γυριστό ο Sadio, κι άλλο κόρνερ!

33′ Κόκκινη πολιορκία αυτή τη στιγμή, τα σουτ των Fabinho και Jota φέρνουν διαδοχικά κόρνερ!

31′ Βρίσκει ο Τσιμίκας στο δεύτερο δοκάρι τον Salah, το μονοκόμματο σουτ όμως δεν το πιάνει καλά ο Αιγύπτιος και την στέλνει πάνω στον γκολκίπερ της Palace.

26′ Έφυγε στην αντεπίθεση ο Benteke, όμως ο Konate τον εμποδίζει αρκετά ώστε να μην γίνει καλά το σουτ και να φύγει κόρνερ. Καλή άμυνα από τον Ibou!

20′ Κεφαλιά του Benteke από κόρνερ, έφυγε στο Kop η μπάλα.

15′ Ακόμη μία μεγάλη φάση για τους κόκκινους! Σέντρα ο Mane, μόνος ο Henderson στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του αρχηγού το οποίο βγάζει με υπερένταση ο Guaita!

5:15 150 συμμετοχές συμπληρώνει σήμερα ο Mohamed Salah στο πρωτάθλημα, 100 ο Virgil van Dijk!

9′ Τεράστια φάση για την Liverpool! Έμεινε όρθιος από τα μαρκαρίσματα ο Mane, έδωσε στον Τσιμίκα, εκείνος βρήκε εκπληκτικά τον Jota, ο οποίος όμως δεν τελείωσε με την μία και το σουτ μετά το κοντρόλ έφυγε πολύ άουτ.

4′ Πολύ νωθρό το ξεκίνημα των Reds, έχουν αιφνιδιαστεί από την Cyrystal Palace.

2′ Πρώτη μεγάλη φάση για την Palace! Έφυγε η μπάλα από ένα φάουλ, γέμισμα του Gallagher, δεν βρίσκει ο Zaha, πάει να περάσει πάνω από τον Alisson η μπάλα, αλλά ο Βραζιλιάνος έσωσε! Στη συνέχεια, δοκάρι για τους αετούς αλλά υπήρχε οφσάιντ.

1′ Σέντρα στο Anfield!

4:50 Είσοδος των ομάδων υπό τον ήχο του You’ll Never Walk Alone!

4:48 Όλα έτοιμα στα αποδυτήρια των Reds, σέντρα σε λίγα λεπτά!

4:37 Η ενδεκάδα της Crystal Palace: Guaita, Ward, Guehi, Andersen, Mitchell, Kouyate, McArthur, Gallagher, Ayew, Benteke, Zaha

Στο πάγκο οι: Butland, Tomkins, Kelly, Clyne, Riedewald, Hughes, Milivojevic, Olise, Edouard

4:30 Έξω με ίωση ο Trent Alexander-Arnold (αρνητικός στον Covid), ντεμπούτο για τον Ibrahima Konate.

4:30 Η ενδεκάδα της Liverpool: Alisson, Milner, van Dijk, Konate, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Salah, Jota

Στον πάγκο οι: Kelleher, Keita, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Robertson, Origi, Phillips

3:55 Καλησπέρα σε όλους τους Reds! Σέντρα σε περίπου μία ώρα στο Anfield! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αγώνα!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com