Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Palace

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Palace

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports μετά την επικράτηση της ομάδας του με σκορ 3-0 επί της Crystal Palace για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να τα δώσει όλα για την νίκη.

Ο Γερμανός για την νίκη με 3-0 ανέφερε:

“ Είναι μια από τις πιο δύσκολες νίκες με σκορ 3-0. Έπρεπε να τα δώσουμε όλα. ”

“ Δεν πετούσαμε σήμερα. Έπρεπε να κάνουμε μια σωστή εμφάνιση. Μου άρεσε. Όταν κοιτάζεις πίσω έχεις αυτά τα παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά και μερικά που είναι σημαντικά. Αυτό είναι ένα από αυτά τα σημαντικά. ”

“ Υπήρχαν δύσκολες αλλά σωστές μονομαχίες. Τα φυσικά τους προσόντα ήταν τεράστια και έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Οι μπαλιές πίσω από τους back μας δημιούργησαν πρόβλημα. Όσο περνούσε η ώρα το χρησιμοποιούσαν όλο και περισσότερο. Έπρεπε να τρέχουμε. ”

“ Είναι πραγματικά δύσκολο να αγωνίζεσαι Τετάρτη και μετά Κυριακή. Σκοράραμε όμως υπέροχα γκολ και αξιοποιήσαμε τις στημένες μας φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό σε παιχνίδια όπως αυτό. ”

“ Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσεις, ακόμη και αν δεν κάνεις την πανέμορφη εμφάνιση. ”

“ Δεν ήμασταν υπέροχοι, αλλά ήμασταν καλοί. Πετύχαμε τη νίκη, κάναμε αλλαγές, κάποιες που δεν θέλαμε να κάνουμε, ο Millie ως δεξιό μπακ δούλεψε πολύ καλά. Πραγματικά πήγε καλά, μου άρεσε αυτό. ” Είπε ο Klopp.

Για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω περισσότερα, όμως ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. ”

Για τον Konate που έκανε ντεμπούτο:

“ Μπορείτε να δείτε πως διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο. Τα περιθώρια βελτίωσης του είναι απίστευτα. Έχει όμως συνηθίσει να κερδίσει εύκολα τις μονομαχίες. ”

“ Είναι ένα νέο παιδί και πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι, Ήταν το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι και έληξε με μία νίκη, αυτό είναι τεράστια σημασίας. ”

Για τα 100 γκολ του Mane: 

“ Οι άνθρωποι ξεχνούν αυτά τα 100 γκολ για τα οποία δούλεψε απίστευτα σκληρά, πίεσε ψηλά, δημιούργησε γκολ, έβαλε ευκαιρίες, άρα 100 γκολ αλλά υπάρχουν τόσοι άλλοι αριθμοί που είναι σημαντικοί. Ένα τεράστιο επίτευγμα στη λαμπρή ιστορία αυτού του συλλόγου. ”

Για το rotation του:

“ Νομίζω πως το έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν, ίσως όχι με τόσο μεγάλη έκταση. Θέλουμε πάντα να επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Επιλέγουμε με βάση τον ρυθμό και την φρεσκάδα, σήμερα το χάναμε με βάση την φρεσκάδα. ”

“ Πέρυσι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε φτάσει στα όρια μας. Τώρα όμως πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές. Έχουμε και για την επίθεση ορισμένες επιλογές. ”

Με νίκες συνέχισε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com