Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Αξίζαμε την νίκη»

Robertson: «Αξίζαμε την νίκη»

Δηλώσεις στη μικτή ζώνη του Anfield έκανε ο Andrew Robertson μετά την χθεσινοβραδινή νίκη της Liverpool με 3-2 επί της AC Milan για το Uefa Champions League.

Ο Robbo για τον αγώνα και την νίκη της ομάδας είπε:

“ Ήταν ευχάριστο για τους ουδέτερους. Οι οπαδοί το λάτρεψαν εδώ όταν ήμασταν μπροστά! Δεν προσέξαμε και τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε όμως και να κάνουμε αυτό που κάναμε το πρώτο μισάωρο – Νομίζω ότι το κάναμε. ”

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, καταφέραμε όμως να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ. Ήταν μια καλή και άξια νίκη. ”

“ Τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι και μπήκαμε στο ημίχρονο σκεπτόμενοι » πώς το αφήσαμε να συμβεί αυτό; Ήταν σημαντικό στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου να έρθει ένα γκολ και να ξεχάσουμε τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Έπρεπε να κάνουμε αυτό που κάναμε το πρώτο μισάωρο. ”

“ Σκοράραμε ένα γκολ από νωρίς και μετά το γκολ του Hendo μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν είχαν πραγματικά ευκαιρίες μετά από το γκολ μας, κάτι που ήταν πραγματικά ευχάριστο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το Champions League και πώς είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με τρεις βαθμούς. ” Είπε ο Robertson.

“ Όταν παίζεις σε αυτό τη διοργάνωση είναι ενάντια σε καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Φανήκαμε πραγματικά σκληροί αλλά καταφέραμε να βγούμε στο δεύτερο ημίχρονο, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να το απολαύσουμε ξανά. ”

Δίκαιη η νίκη των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com