Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανατροπή και πρεμιέρα με το δεξί!

Ανατροπή και πρεμιέρα με το δεξί!

Πρεμιέρα με το δεξί για την Liverpool του Uefa Champions League! Οι Reds προηγήθηκαν, έμειναν πίσω στο σκορ και έκαναν την ανατροπή, για να κερδίσουν με σκορ 3-2 την Milan στο Anfield.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Salah, Henderson και Tomori (αυτογκόλ).

Α’ Ημίχρονο: Με εκπλήξεις στην ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην AC Milan, καθώς φανέλα βασικού πήραν οι Joe Gomez, Naby Keita και Divock Origi, με τους Reds να πραγματοποιούν συνολικά τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Elland Road.

Εξαιρετικά ξεκίνησε η Liverpool στην αναμέτρηση, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Origi και Jota, για να ανοίξει το σκορ στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Η πρώτη τελική κατέληξε όμως άουτ και η δεύτερη κόρνερ.

Κοντά στο γκολ έφτασε και ο Matip με κεφαλιά στο 8ο λεπτό, με τον Maignan να καταφέρνει όμως να μπλοκάρει σωστά, με την ομάδα του Klopp να ανοίγει τελικά το σκορ στο αμέσως επόμενο λεπτό!

Ο Trent Alexander-Arnold πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από την δεξιά πλευρά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Tomori και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, με τον Maignan να μην μπορεί να αντιδράσει.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα των Reds συνεχίστηκε και ατα επόμενα λεπτά, με την ομάδα να κερδίζει πέναλτι στο 13ο λεπτό για χέρι του Bennacer σε σουτ του Robertson, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Mo Salah, ενώ ούτε ο Jota κατάφερε να σκοράρει με το rebound.

Στο 30’ ο Mo Salah έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Maignan μπόρεσε να απομακρύνει σε κόρνερ το καλό εκτός περιοχής σουτ του, ενώ το σουτ του Naby Keita στο αμέσως επόμενο λεπτό κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα.

Ο αγώνας όμως γύρισε εντελώς τούμπα μετά το 40ο λεπτό και πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η Milan κατάφερε με ένα γκολ στο 42’ και ένα στο 43’ να κάνει την ολική ανατροπή!

Αρχικά ο Rebic ισοφάρισε, έχοντας μείνει αμαρκάριστος από την αριστερά πλευρά και λάβει την πάσα του Diaz και ο Ισπανός μερικά δευτερόλεπτα αργότερα χρίστηκε σκόρερ με τη δεύτερη προσπάθεια, μετά την απομάκρυνση του Robertson πάνω στην γραμμή. Αυτή τη φορά ήταν ο Rebic εκείνος που έδωσε την τελική πάσα.

Β’ Ημίχρονο: Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε και η επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Kjaer στο 46’, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 49’ η Liverpool βρήκε την λύση, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Mohamed Salah! Ο Origi σήκωσε την μπάλα με εξαιρετικό τρόπο για τον Αιγύπτιο, για να την στείλει εκείνος με ευκολία στα δίχτυα του Maignan από κοντινή απόσταση για το 2-2! 

Στο 61’ ο Robertson δοκίμασε από μακρινή απόσταση τα πόδια του, με τον Maignan να μπλοκάρει όμως εύκολα. Στο 63’ οι Reds πραγματοποίησαν την πρώτη τους αλλαγή, με τον Mane να αντικαθιστά τον τραυματία Origi και να έχει την πρώτη του άστοχη τελική στο 66’. 

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν το μπλοκ του Kjaer αυτό που απέτρεψε το σουτ του Jota από το να καταλήξει στα δίχτυα, για να σκοράρουν οι Reds από το κόρνερ! Το κόρνερ του Trent κόντραρε στην Ιταλική άμυνα, μα την μπάλα να καταλήγει στον Henderson, ο οποιος με έναν δεξί κεραυνό σκόραρε για το 3-2 της ομάδας του Klopp στο 70’!

Οι αλλαγές από τον Γερμανό τεχνικό συνεχίστηκαν μετά το γκολ, με τους Curtis Jones και Thiago να περνούν αντί των Jota και Keita. Ο πρώτος είχε την ευκαιρία του με αριστερό πλασέ στο 74’, με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson, Fabinho, Henderson (Milner 84′), Keita (Thiago 71′), Salah (Oxlade-Chamberlain 84′), Origi (Mane 63′), Jota (Jones 71′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Adrian, Van Dijk, Konate, Phillips, Τσιμίκας, Minamino

AC Milan: Maignan, Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers (Giroud 62′), Diaz, Leao (Florenzi 62′); Rebic (Maldini 83′)

Έμειναν στον πάγκο: Tatarusanu, Jungdal, Ballo, Tonali, Romagnoli, Kalulu, Gabbia

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Crystal Palace.

Νικηφόρα πρεμιερα στο Anfield για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com