Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Milan

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Milan

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει τη νίκη επί της AC Milan.

Ο Jürgen Klopp μιλώντας μετά την σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Milan ανέφερε πως έγινε ένα πανέμορφο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και στάθηκε στην απόδοση του θρύλου της ομάδας, Divock Origi, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.

Ο Γερμανός για την νίκη της ομάδας είχε να πει:

“ Ήταν ένα πανέμορφο παιχνίδι. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, εκτός από ίσως ένα 15λεπτο που είχαμε χαθεί λίγο. Μπλεχτήκαμε λίγο και το κάναμε δύσκολο. ”

“ Ξεκινήσαμε απίστευτα καλά. Κάναμε ένα σούπερ, σούπερ παιχνίδι. Ήταν ένα έντονο και σωστό παιχνίδι. Παίξαμε σε όλους τους χώρους που έπρεπε να παίξουμε και δεν τους δώσαμε τίποτα μέχρι … είμαι δεν είμαι σίγουρος ακριβώς ποιο λεπτό. ”

“ Τιμωρηθήκαμε για αυτό στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η τιμωρία μας είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Παρασυρθήκαμε από το δικό μας ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε τα απλά πράγματα επιθετικά και αμυντικά δεν ήμασταν πλέον οργανωμένοι. ”

“ Η Milan μπορεί να βρισκόταν στο τέταρτο γκρουπ, ωστόσο βρίσκεται και σε μια πολύ καλή κατάσταση. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν κρίνει τίποτα, αλλά μας έδωσε ένα νικηφόρο ξεκίνημα. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να κλείνουμε τα κενά, προσαρμοστήκαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σκοράραμε δύο γκολ. ”

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

“ Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε όλους όσους κάνουν προθέρμανση γιατί δεν παίζουν, αλλά πρέπει να είμαστε λογικοί. Οι παίκτες επιστρέφουν από τραυματισμούς. Ο Keita ξεκίνησε, ο Henderson έκανε ένα σούπερ παιχνίδι, ο Fabinho επίσης. ”

Για τον Divock Origi:

“ Ο Origi είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Τα πήγε καλά απόψε και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Μερικές φορές είναι όμως δύσκολο να βρεις χρόνο σε αυτήν την ομάδα. ”

“ Είναι ένας ωραίος τύπος. Θα θεωρηθεί θρύλος όταν φύγει. Θα μπορούσε να φύγει το καλοκαίρι, όταν και περιμέναμε προτάσεις να έρθουν, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα τρελό μέρος και οι άνθρωποι ξέχασαν πόσο καλός είναι. ”

Αν τραυματίστηκε ο Origi:

“ Δεν τραυματίστηκε, ήταν μόνο μια κράμπα. Αυτό είναι φυσιολογικό. ” Απάντησε ο Klopp.

Για την αντίδραση του στο ημίχρονο:

“ Δεν ήμουν θυμωμένος. Το είδαμε να έρχεται και προσπαθήσαμε να περάσουμε το μήνυμα αλλά αυτό δεν έγινε λόγω της εξαιρετικής ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Αρχίσαμε  περιπλέκουμε εμείς τα πράγματα. ”

“ Δείξαμε ορισμένα πράγματα στα παιδιά στο ημίχρονο και μπορέσαμε να οργανωθούμε. ”

Σπουδαία νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com