Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει το ματς με τη Liverpool o Zlatan Ibrahimovic!

Χάνει το ματς με τη Liverpool o Zlatan Ibrahimovic!

Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield είναι ο Zlatan Ibrahimovic!

Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε τη Κυριακή στον αγώνα απέναντι στη Lazio στους αγωνιστικούς χώρους μετά την πολύμηνη απουσία του και το χειρουργείο στο γόνατο.

Ο Ibrahimovic θα χάσει όμως το ματς με την Liverpool αύριο το βράδυ, λόγω ενός νέου απρόοπτου, αυτή τη φορά στον αχίλλειο τένοντα!

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία, το οποίο επιβεβαιώνει εκ μέρους του Sky Italia ο γνωστός ρεπόρτερ Fabrizio Romano, δεν πρόκειται για ρήξη του τένοντα, αλλά για απλές ενοχλήσεις, οι οποίες όμως είναι αρκετές για να τον αφήσουν εκτός αποστολής.

Ο 40χρονος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης της Milan, όμως τώρα τη θέση του μάλλον θα πάρει ο Olivier Giroud, ο οποίος ανάρρωσε από τον κορονοϊό και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Ibrahimovic ίσως να νιώθει ευγνώμον που δεν θα αγωνιστεί στο UEFA Champions League στο Anfield, καθώς τις προηγούμενες δύο φορές αποκλείστηκε από τους Reds. Συγκεκριμένα, η Liverpool επικράτησε επί της Juventus στα προημιτελικά της διοργάνωσης της σεζόν 2004/05 (2-0 στο Anfield, 0-0 στο Torino), ενώ 3 χρόνια μετά είχε ίδια τύχη ως παίκτης της Inter (2-0 στο Anfield, 0-1 στο San Siro).

Ο Ibrahimovic σκόραρε απέναντι στη Lazio για να γράψει το τελικό 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com