Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Elliott, Milan, Salah και Ibrahimovic

Ο Klopp για Elliott, Milan, Salah και Ibrahimovic

Ο Jürgen Klopp μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την AC Milan για το Uefa Champions League αναφέρθηκε στον Harvey Elliott που θα χειρουργηθεί σήμερα

Για τον Elliott που θα χειρουργηθεί σήμερα είπε:

“ Μίλησα μαζί του το βράδυ μετά το παιχνίδι. Ήταν σε μια καλή, καλύτερη δυνατή θέση. Το έχει ήδη αποδεχτεί και ξέρει ότι θα μείνει εκτός για λίγο. Σήμερα βρίσκεται στο Λονδίνο και κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στη μέρα. ”

“ Όλοι θα περιμένουμε νέα μετά το χειρουργείο.”

Για την αναμέτρηση με την Milan:

“ Έχω στο μυαλό μου περισσότερους από τους δύο τελικούς, αλλά αν σκεφτείτε κάποια ευρωπαϊκή μάχη, το Liverpool εναντίον Milan πρέπει να το παρακολουθήσετε. ”

“ Η Milan δεν ήταν στο Champions League για χρόνια αλλά τα πάει καλά τους τελευταίους 18 μήνες. Ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν. Θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν μερικά ωραία παιχνίδια σε αυτό το Champions League, αυτό είναι ένα. ”

Για τον όμιλο των Reds:

“ Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Δεν νομίζω ότι όταν το είδαμε είπαμε ότι ήταν ένας υπέροχος όμιλος. Είναι δύσκολο, ελάτε τώρα.

“ Υπάρχει η Atletico, η Porto, συνήθως πρωταθλήτρια στην Πορτογαλία. Η Milan με μεγάλη ιστορία στην καλύτερη στιγμή για χρόνια. Είναι ένα σωστό Champions League. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό. ”

“ Αυτός είναι ο ισχυρότερος όμιλος που είχαμε από τότε που ήμουν εδώ. Με την Dortmund, είχα τη City και την Real Madrid, έναν κατάλληλο όμιλο. Δύο πολύ καλές ομάδες συνεχίζουν στα knockout και μία ισχυρή ομάδα πηγαίνει στο Europa League. ”

“ Μου αρέσει το Champions League όπως είναι και αυτός ο όμιλος δείχνει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια όπου οι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να παρακολουθήσουν. Αυτός ο όμιλος θα κρίνεται από το πρώτο δευτερόλεπτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. ”

“ Έχουμε την Premier League, έναν πραγματικά δυνατό όμιλο για το Champions League, τα εγχώρια κύπελλα – αυτό θέλαμε. Έτσι θέλουμε το ποδόσφαιρο – αυτό έχουμε και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

Για τον Ibrahimovic που επέστρεψε με γκολ:

“ Ο Zlatan! Τι παίκτης! Νομίζω ότι είδα τα βίντεο του όταν τραυματίστηκε και στη συνέχεια όταν είπε ότι » τα λιοντάρια δεν επαναπαύονται πολύ «ή κάτι τέτοιο. Είναι άνθρωπος για εξαιρετικές στιγμές Αν δεν παίζει, θα παίξει ο Giroud. Όλοι πραγματικά καλοί παίκτες. ”

“ Ο Zlatan είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ αυτό το άθλημα. Το ξέρει αυτό και μας το λέει. Μου αρέσει αυτό. Υπάρχει ακόμα καύσιμο στη δεξαμενή και εκείνος πιέζει για κάθε σταγόνα. Είναι ικανός να παίξει σε κάθε πρωτάθλημα και για αυτό είναι εξαιρετικός. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον τελικό του 2005:

“ Προφανώς εκείνο το βράδυ δεν σκεφτόμουν να δω το 2ο ημίχρονο γιατί εκτός από τους ανθρώπους στα αποδυτήρια της Liverpool, όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί. Θυμάμαι τις αποκρούσεις από τον Dudek. Απίστευτες. ”

“ Η Milan θεώρησε πως το παιχνίδι είχε κριθεί μετά το 3-0 και συνέβη μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου. ”

Για την Emma Raducanu που κέρδισε το US Open:

“ Παρακολούθησα τον τελικό – ήταν απολύτως εντυπωσιακό. Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που παρακολούθησα ένα πλήρες παιχνίδι τένις. Με εντυπωσίασε πραγματικά η δύναμη και η ταχύτητα όλου του παιχνιδιού. Τα δύο κορίτσια ήταν 18 και 19 ετών. Ήταν εντυπωσιακό. ”

“  Η Emma έδειξε μεγάλο σεβασμό για την αντίπαλό της. Ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε πολλούς ακόμη τελικούς. Ήταν μια υπέροχη παράσταση ελίτ αθλήματος. Είναι 18 ετών και κέρδισε το US Open – είναι σίγουρα ένα ταλέντο του αιώνα. ”

Για τον Mo Salah που έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League:

“ Έχει όλα όσα χρειάζεται (για να συνεχίσει να παίζει για πολλά χρόνια). Όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι τυχερά με τραυματισμούς. Είμαι πολύ σίγουρος για το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο – θέλει να είναι μέρος του παιχνιδιού για όσο περισσότερο μπορεί. ”

Ο Mo Salah σκόραρε και στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com