Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός»

Elliott: «Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός»

Ο Harvey Elliott ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα με την Leeds στο Elland Road, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες.

Ο 18χρονος άσος τραυματίστηκε από το τάκλιν του Pascal Struijk της Leeds, ο οποίος στη συνέχεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Harvey σήμερα το μεσημέρι θέλησε να στείλει και δεύτερο μήνυμα μέσω Instagram, τονίζοντας πως θα επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του, ώστε να επιστρέψει καλύτερος, πιο γυμνασμένος και δυνατότερος από ποτέ.

Ο μέσος έγραψε στο Instagram:

“ Είμαι φυσικά απόλυτα συντετριμμένος, μετά από όλα όσα έγιναν χθες στο Leeds. Με έχει όμως κυριεύσει εντελώς η αγάπη και η υποστήριξη που μου έχει δείξει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μετά τον τραυματισμό. ”

“ Ευχαριστώ πολύ όλους όσους έχουν επικοινωνήσει ή στείλει μηνύματα σε εμένα και στην οικογένεια μου, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όσους βρίσκονταν στο Elland Road για την υποδοχή, αμέσως μετά το συμβάν (του τραυματισμού). ”

“ Τώρα είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην αποθεραπεία μου και θα δώσω τα πάντα στην αποκατάσταση μου, για να επιστρέψω όσο πιο σύντομα μπορώ. ”

“ Ξέρω ότι υπάρχει ένα καταπληκτικό δίκτυο υποστήριξης πίσω από εμένα στη Liverpool. Όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε αυτό. ”

“ Προς όλους τους οπαδούς της Liverpool, η υποστήριξη σας σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είμαι ένας από εσάς και ανυπομονώ να επιστρέψω πιο γρήγορα, πιο γυμνασμένος και πιο δυνατός, για να βοηθήσω την ομάδα στο μέλλον. ”

Ο Harvey Elliott σφαδάζει μετά το χτύπημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com