Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι παίκτες βρίσκονται στο peak τους στα 28-29»

Klopp: «Οι παίκτες βρίσκονται στο peak τους στα 28-29»

Ο Jürgen Klopp σε συνέντευξη του με το Sky Sports αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, καθώς και στα εγχώρια κύπελλα, τα οποία δεν έχουν κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια οι Reds.

Συγκεκριμένα για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας είπε:

“ Προφανώς έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνουμε στη Liverpool. Έτσι υπέγραψα πριν από 6 χρόνια και είναι εντάξει. Δεν μας εμπόδισε να κερδίσουμε κάποια τρόπαια. Είναι ένας τρόπος που μπορείς να το κάνεις. Άλλοι σύλλογοι μπορούν να κάνουν ό,τι αυτοί θέλουν. ”

“ Απλώς πρέπει να πω, ότι το κάνουμε έτσι και είχαμε μεγάλη επιτυχία. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Αν δεν χρειάζεσαι όλες τις επιλογές, τότε δεν θα έχεις την καλύτερη ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα και επίσης θα είχες 3-4 παίκτες παγκόσμιας κλάσης να περιμένουν στον πάγκο. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλοι στα 28-29 τους, όμως δεν είναι! Αυτό είναι το peak τους, είναι η καλύτερη ηλικία για να αποδώσουν. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία. Έχουμε ακόμα άλλα 3-4 καλά χρόνια μπροστά μας. ”

“ Είναι απολύτως εντάξει – είχαμε προβλήματα που δεν είχε καμία άλλη ομάδα την περασμένη σεζόν. Χρειαζόμασταν χρόνο για να προσαρμοστούμε και στο τέλος τερματίσαμε τρίτοι, κάτι που είναι απολύτως εξαιρετικό σε αυτό το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κάθε θέσης. ” Είπε ο Klopp.

“ Μη μας συγκρίνετε με τους άλλους. Στο τέλος, όλες οι ομάδες μπορούν να παρατάξουν μόνο 11 παίκτες, το ίδιο και εμείς. Μου αρέσει αυτό. Αυτός ο σύλλογος είναι ένας πραγματικά υγιής σύλλογος, ένας υπέροχος σύλλογος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχες ατμόσφαιρες και να δώσουμε σε κάθε ομάδα στον κόσμο ένα σωστό παιχνίδι. ”

“ Άλλες ομάδες έχουν διαφορετικά προβλήματα. Έχουμε το δικό μας, προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε και τώρα αφήνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν σκεφτόμαστε τι πετύχαμε πριν από 2 χρόνια. Είμαστε σε τέσσερις διοργανώσεις, ας το δώσουμε όλα και ας προσπαθήσουμε. ”

Όσο για τα εγχώρια κύπελλα:

“ Προφανώς εκεί έχουμε ακόμα χώρο για βελτίωση. Αντιμετωπίζουμε την Norwich εκτός – ουάου! Έχουμε πάντα τέτοια παιχνίδια. Αν ήταν εντός έδρας παιχνίδι θα κληρωνόμασταν με την Chelsea ή κάτι τέτοιο – συνήθως όμως είναι εκτός έδρας παιχνίδι με άλλες ομάδες της Premier League. ”

“ Θέλουμε να απολαύσουμε πραγματικά το ποδόσφαιρό μας και να είμαστε πραγματικά όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα – αν αυτό είναι δυνατό- εξαρτάται από όλα τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε όλη τη σεζόν. ”

Επιστρέφει στο Carrow Road η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com