Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/9/2003 «Ματωμένη» νίκη επί της Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα: 13/9/2003 «Ματωμένη» νίκη επί της Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Blackburn Rovers στο Ewood Park για το πρωτάθλημα, με τους Κόκκινους να χάνουν δύο παίκτες τους από τραυματισμούς!

Το παιχνίδι εξελίχθηκε με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και σε έντονο ρυθμό. Μόλις στο 5′ ο Milan Baros θα συγκρουσθεί με ένα πρώην Κόκκινο, τον Marcus Babbel (έπαιζε δανεικός από τους Reds στους Rovers), θα υποστεί κάταγμα αστραγάλου και θα αντικατασταθεί από τον Emile Heskey, για να ανοίξουν το σκορ στο 8′ οι φιλοξενούμενοι με τον Matt Jansen.

Η χαρά τους δεν θα κρατήσει πολύ, αφού στο 11΄ ο Michael Owen θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια, εκτελώντας εύστοχα κτύπημα πέναλτι. Λίγο αργότερα και σε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Lucas Neill στον Jamie Carragher, ο αμυντικός των Reds θα υποστεί κάταγμα στο πόδι και θα αντικατασταθεί από τον John Arne Riise στο 17′.

Οι Κόκκινοι θα ξεπεράσουν πάντως το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων τους και θα προηγηθούν με γκολ του Michael Owen από ασίστ του Harry Kewell στο 67′, για να δώσει έμφαση στη νίκη των Reds ο Harry Kewell από ασίστ του Vladimir Smicer στο 89′.

Στο παιχνίδι αυτό, ο Anthony Le Tallec πέρασε στην θέση του Steven Gerrard στο 84′, σημειώνοντας την 1η του εμφάνιση με την famous Red shirt, ενώ για τον Jerzy Dudek ήταν η 100η φορά κάτω από τα δοκάρια των Reds.

Το επεισοδιακό αυτό παιχνίδι των Κόκκινων στο Ewood Park, παρακολούθησαν 30.074 θεατές και διαιτητής ήταν ο N.S. Barry.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds στο 1′:11″ του παρακάτω video. Αν δεν σας ανοίγει άμεσα, μπορείτε να τα δείτε από εδώ:

Σαν σήμερα: 13/9/2003 «Ματωμένη» νίκη επί της Blackburn Rovers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com