Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικός στο κορονοϊό ο Giroud – Αμφίβολος για Anfield

Θετικός στο κορονοϊό ο Giroud – Αμφίβολος για Anfield

Πρόβλημα με τον Olivier Giroud προέκυψε στην πρώτη αντίπαλο της Liverpool για του ομίλους του UEFA Champions League της νέας περιόδου, AC Milan.

Συγκεκριμένα, ο νεοαποκτηθείς και πολύ γνώριμος στο Αγγλικό ποδόσφαιρο σέντερ φορ, διαγνώσθηκε με κορονοϊό και θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα για 10 μέρες και θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 12 του Σεπτέμβρη.

Ο αγώνας στο Anfield είναι προγραμματισμένος για τις 15 του μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Giroud προλαβαίνει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις μετά από μεγάλη απουσία.

Ο Γάλλος έχει ξεκινήσει δυναμικά στο Ιταλικό πρωτάθλημα, έχοντας δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια ως βασικός, λόγω της απουσίας του Zlatan Ibrahimovic λόγω τραυματισμού στο γόνατο, όμως τώρα θα χάσει τον αγώνα με την Lazio στις 12 του Σεπτέμβρη.

Με τον Σουηδό να είναι και αυτός στα pits, οι Rafael Leao και Ante Rebic είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στη κορυφή, όμως το πιο πιθανό είναι να τους δούμε μαζί στην ενδεκάδα με τον Leao μπροστά και τον Rebic σε ρόλο περιφερειακού.

Η ανακοίνωση των Ιταλών: «Η AC Milan ανακοινώνει πως ο Olivier Giroud βγήκε θετικός στο κορονοϊό, έπειτα από μοριακό τεστ που διεξήχθη στο σπίτι του.  Οι τοπικές υγειονομικές αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως. Ο ποδοσφαιριστής είναι καλά αλλά θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Olivier θα είχε καμία επαφή με την υπόλοιπη ομάδα από το ματς με την Cagliari.».

Με δίδυμο Rebic – Leao πιθανότατα η Milan στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com