Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιο για γκολ του μήνα του Mane με την Burnley

Υποψήφιο για γκολ του μήνα του Mane με την Burnley

Υποψήφιο για το καλύτερο γκολ στη Premier League για τον μήνα Αύγουστο είναι αυτό του Sadio Mane απέναντι στη Burnley, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Virgil van Dijk, με την μπάλα να φτάνει με αλλαγή παιχνιδιού στον Harvey Elliott. Εκείνος «έσβησε» τη μπάλα με στο στήθος του, άνοιξε στο χώρο για τον Trent Alexander-Arnold, με τον μπακ της Liverpool να κάνει ένα τσίμπημα προς τον Mane, το τελείωμα του οποίου ήταν υποδειγματικό και έγραψε το τελικό – εν τέλει – 2-0 για τους Κόκκινους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα βραβεία που δεν έχει κερδίσει ο Mane στα 8 του χρόνια στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Τα υπόλοιπα γκολ είναι το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Ayling απέναντι στη United, το τρίτο γκολ του Fernandes στο ίδιο παιχνίδι, το πλάγιο σουτ του Vardy με την Wolves, το δυνατό σουτ του McGinn με τη Watford, το πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι του Ings με την Newcastle, το πλασαριστό χτύπημα του Raphinha με την Everton και το επίσης όμορφο γκολ του Rodri με την Arsenal.

Η ψηφοφορία διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Premier League και μπορείτε και εσείς να καταθέσετε την ψήφο σας πατώντας εδώ.

Δείτε εδώ το γκολ του Σενεγαλέζου άσου της ομάδας μας, το οποίο σφράγισε τη νίκη με τους Clarets:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com