Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Roberto Firmino!

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Roberto Firmino!

Αγωνία για τον τραυματισμό του Roberto Firmino επικρατεί στο στρατόπεδο της Liverpool!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Diogo Jota στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με την Chelsea λόγω προβλήματος τραυματισμού, για τον οποίο οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ ανησυχητικές!

Συγκεκριμένα, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο για το οποίο φοβούνται οι γιατροί της ομάδας, ο Firmino μπορεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 2-3 μήνες!

Ο επιθετικός της Liverpool θα υποβληθεί την Τρίτη σε νέο γύρο εξετάσεων οι οποίες θα δείξουν και το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ο εν λόγω τραυματισμός έρχεται σε μία θέση στην οποία οι αξιόπιστες λύσεις είναι πολύ λίγες, γεγονός το οποίο έχει συζητηθεί πολύ στις τάξεις των οπαδών των Reds. Μάλιστα, αποτελεί το κορυφαίο μέσο κριτικής προς την Fenway Sports Group, οποία τώρα έχει λιγότερο από 24 ώρες για να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή, διαφορετικά ο Jurgen Klopp θα χρειαστεί να επανενεργοποιήσει τους Takumi Minamino και Divock Origi, τους οποίους άφησε σε πάγκο και κερκίδα αντίστοιχα στον αγώνα με την Chelsea.

Όσο για τον Firmino, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεχθεί επίσης σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά η σημαντικότητά του δεν γίνεται να υποβαθμιστεί και η απώλεια του θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Reds. Ευτυχώς για την Liverpool, ο Diogo Jota βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να καλύψει το κενό στην βασική ενδεκάδα, όμως οι υπόλοιπες επιλογές στην επιθετική γραμμή δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ούτε στους φιλάθλους, αλλά κυρίως ούτε στο τεχνικό τιμ.

Ο αρχηγός Firmino και ο Τσιμίκας πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου απέναντι στην Osasuna, στο φιλικό παιχνίδι του προηγούμενου μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com