Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαγνώστηκε με άνοια ο Terry McDermott

Διαγνώστηκε με άνοια ο Terry McDermott

Ο θρύλος της Liverpool, Terry McDermott διαγνώστηκε με άνοια και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο 69χρονος σημείωσε 81 τέρματα σε 329 εμφανίσεις με την Famous Red Shirt από το 1974 μέχρι το 1928 και τώρα καλείται να δώσει την δική του μάχη με την συγκεκριμένη ασθένεια.

Πρέπει να μάθω να πορεύομαι με αυτό και θα το κάνω. Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Τίποτα δεν μου έχει δοθεί εύκολα. Δεν φοβάμαι να το αντιμετωπίσω, καθώς όπως έχουμε δει, υπάρχουν πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από εμένα.” Είπε ο McDermott.

Η μάχη είναι η δεύτερη φύση μου. Το χειρότερο πράγματα είναι πως μέχρι να γίνει η διάγνωση, δεν ήξερες τι συνέβαινε. Είναι τρομακτικός ο αριθμός των πρώην παικτών που έχουν διαγνωστεί με άνοια ή Alzheimer. ”

Ο παλαίμαχος μέσος των Reds έδωσε το παρών στο Anfield στην χθεσινή επικράτηση της ομάδας του Jürgen Klopp με σκορ 2-0 επί της Burnley χθες το μεσημέρι.

Ανυπομονούσα να πάω στο Anfield και να δω τα παιδιά, ο κόσμος γνωρίζει εδώ και χρόνια πως έχω έναν καλό δεσμό μαζί τους. Ευτυχώς έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία μπορώ να πηγαίνω. ”

Διαγνώστηκε με άνοια ο πρώην μέσος των Reds, Terry McDermott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com