Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θρίαμβος της Liverpool U18 μέσα στο Manchester, 0-5 την United!

Θρίαμβος της Liverpool U18 μέσα στο Manchester, 0-5 την United!

Αέρα πέρασε από το Carrington η Liverpool U18, νικώντας την αντίστοιχη της Manchester United με 0-5, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης και σε εύρος αλλά και σε πρεστίζ νίκης, ήταν ο Oakley Cannonier που σκόραρε τα τρία από τα 5 γκολ! Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, ήταν το ball boy στο παιχνίδι με την Barcelona που έδωσε γρήγορα την μπάλα στον Alexander-Arnold, για να ακολουθήσει η έμπνευση του διεθνή μπακ και το γκολ του Divock Origi.

Μπορεί η περσινή χρονιά του να σημαδεύτηκε από τραυματισμούς, όμως το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Reds ακολουθήθηκε από 2 γκολ απέναντι στη Stoke και τώρα ακόμα τρία απέναντι στην United, δείχνοντας πως θέλει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται.

Στήριγμα του στην επίθεση ήταν ο Πολωνός Mateusz Musialowski, ο οποίος έκανε την δεύτερη συμμετοχή του φέτος, μετά από αυτή με την Liverpool U23 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Manchester City.

Το πρώτο γκολ της Liverpool U18 ήρθε μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο κατ’ ανάγκη δεξιός μπακ Terence Miles βρήκε τον Oakley Cannonier στη περιοχή και εκείνος πλάσαρε εύστοχα.

Η πίεση της United που ακολούθησε δεν απέδωσε καρπούς. Αντίθετα, ο κεντρικός χαφ Luca Stephenson, που αναμένεται να έχει αυξημένες ευκαιρίες φέτος, πέτυχε ένα όμορφο γκολ με βολέ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Marc Bridge-Wilkinson, συνέχισε να πιέζει και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη επικράτησή της με τον Cannonier να σκοράρει και πάλι στη συμπλήρωση της μιας ώρας.

Ο 17χρονος φορ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του όταν η πίεση έφερε τον Melkamu Frauendorf σε θέση να του δώσει την μπάλα και εκείνος να πλασάρει ψύχραιμα.

Την δίκαιη νίκη ολοκλήρωσε ο Terence Miles.

Liverpool U18: Pitaluga (Davies 69′), Miles, Bajcetic, Jonas, Chambers, Stephenson, Frauendorf, Balagizi, Musialowski (Davidson 81′), Blair (McConnell 46′), Cannonier

Επαγγελματίας από το καλοκαίρι είναι ο Oakley Cannonier
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com