Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αν σας αρέσουν αυτά τα μαρκαρίσματα, δείτε πάλη»

Klopp: «Αν σας αρέσουν αυτά τα μαρκαρίσματα, δείτε πάλη»

Έντονα παράπονα σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου από την Burnley είχε ο Jurgen Klopp, τα οποία και εξέφρασε μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην επιθετικότητα των Clarets και στο δυναμισμό με τον οποίο πάνε στα μαρκαρίσματα οι παίκτες του Sean Dyche, ενώ τόνισε πως οι διαιτητές θα πρέπει να προστατεύουν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.

«Είδατε τα μαρκαρίσματα του Barnes και του Wood πάνω στον Virgil και τον Joel, δεν είμαι 100% σίγουρος αν πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση με αυτές τις αποφάσεις (σ.σ. το να μην βγάλει ο διαιτητής καμία κάρτα).»

«Είναι σαν να πηγαίνουμε 10 με 15 χρόνια πίσω και να λέμε «αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε». Απλά παραείναι επικίνδυνο».

«Δεν μπορείς να κρίνεις πραγματικά αυτές τις καταστάσεις, το πως δηλαδή σηκώνεσαι στον αέρα, αλλά όταν εσύ πηδάς και αυτοί κάθονται ακίνητοι είναι απλά δύσκολο.»

«Ας πούμε, οι κανόνες είναι έτσι αλλά δεν ξέρω ακριβώς (σ.σ. πότε ξεκίνησε να είναι πρόβλημα)»

«Νομίζω όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξαν οι κανόνες πριν 20 χρόνια για να προστατεύσουμε τους παίκτες, δεν μπορείς να μαρκάρεις κανέναν στον αέρα, δεν έχεις επιρροή στον αέρα»

«Αν κάνεις κεφαλιά αλλά ο παίκτης είναι πάνω σου και προσγειωθείς ενώ δεν είναι σε σωστό σημείο το πόδι σου, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, δεν πιστεύω ότι είναι σωστό αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω για αυτά τα πράγματα»

«Άκουσα πως θέλουμε να αφήσουμε το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό, αλλά είναι πάντα έτσι, έχουμε πάντα τέτοιες περιπτώσεις».

«Πρέπει να το συνηθίσουμε αλλά πιστεύω πως πρέπει να το σκεφτούμε για ένα δευτερόλεπτο παραπάνω για τρίτη φορά.»

«Υπάρχει αυτό το μήνυμα τώρα, αφήστε το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό αλλά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτό»

«Δεν είμαι σίγουρος, μου αρέσουν όλες οι αποφάσεις που βοηθούν τις επιθετικές ομάδες, όπως το οφσάιντ, αλλά πρέπει να επιμείνουμε στο να προστατεύουμε τους παίκτες»

«Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Δεν γίνεται να πεις «αυτή είναι διεκδίκηση, λατρεύω να το βλέπω αυτό». Δες πάλη αν σου αρέσουν αυτά τα πράγματα».

Ένα από τα σκληρά μαρκαρίσματα που δεν τιμωρήθηκαν με κάρτα.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com