Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Jones: «Ο Saul ζήτησε εξωπραγματικό μισθό από την Liverpool»

Neil Jones: «Ο Saul ζήτησε εξωπραγματικό μισθό από την Liverpool»

Μιλώντας στο κανάλι The Redmen TV στο YouTube, ο δημοσιογράφος Neil Jones ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Liverpool, ισχυρίστηκε ότι το ύψος του μισθού που ζήτησε ο Saul Niguez, θα τον μετέτρεπε αυτόματα στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, γεγονός το οποίο τελικά οδήγησε τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του σε ναυάγιο.

Συγκεκριμένα ο Jones είπε:
«Δεν προοριζόταν για βασικός. Το έχω πει αυτό, οι μισθοί που ζητούσε ή που θα ζητούσε θα τον έκαναν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Liverpool. Στην πραγματικότητα, ίσως όχι τώρα, με τις επεκτάσεις συμβολαίων κάποιων παικτών που έχουν γίνει, αλλά εκείνη τη στιγμή θα τον είχε κάνει!»

Η Liverpool είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στη διαχείριση του μισθολογίου της και το να προβεί σε ανακατατάξεις στη μισθολογική της δομή για έναν κεντρικό μέσο, ο οποίος όσο καλός παίκτης κι αν είναι, δεν θα αποτελεί μέλος της βασικής ενδεκάδας κάθε εβδομάδα, θα ήταν ανόητο.

Σίγουρα ως οπαδοί, θα επιθυμούσαμε να δούμε τον Saul Niguez στην Liverpool, αλλά εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Neil Jones, μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα γιατί οι Reds επέλεξαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Neil Jones: «Ο Saul ζήτησε εξωπραγματικό μισθό από την Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com