Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ήταν υπέροχο να έχουμε τον κόσμο πίσω»

Henderson: «Ήταν υπέροχο να έχουμε τον κόσμο πίσω»

Την επιστροφή του στο βασικό σχήμα της Liverpool μετά από αρκετούς μήνες, και συγκεκριμένα από την περσινή εντός έδρας ήττα με την Everton, πραγματοποίησε ο αρχηγός Jordan Henderson.

Η παρουσία του ήταν καταλυτική στην νίκη των Reds, όμως για τον ίδιο ακόμα πιο σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου στο Anfield, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα καλύτερα λόγια και για τον Jota στη κάμερα του BT Sport…

«Περίμενες πολύ καιρό να οδηγήσεις την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν αυτή η εμφάνιση που ήθελες να δώσεις;»

«Ήταν σίγουρα το αποτέλεσμα! Όχι, η εμφάνιση ήταν καλή κατά διαστήματα. Έχουμε σίγουρα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά συνολικά είμαστε πανευτυχής. Ο κόσμος επέστρεψε, ήταν υπέροχο να τους έχουμε πίσω, μας έδωσε ώθηση. Πήραμε και το αποτέλεσμα στο τέλος, οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό»

«Όταν οι φίλαθλοι είναι εκεί σε δύσκολα παιχνίδια, γιατί ήταν ανά διαστήματα δύσκολο σήμερα, βοηθάει να σας κρατάει συγκεντρωμένους σε σχέση με πέρυσι;»

«Ναι σε κρατάει σε εγρήγορση ανά στιγμές, σίγουρα, το συναισθηματικό κομμάτι. Η Burnley είναι καλή ομάδα, σε δυσκολεύουν. Το ξέραμε αυτό πριν το παιχνίδι και σίγουρα το έκαναν αυτό με τα στημένα και τις μπαλιές στην πλάτη μας. Αλλά πιστεύω πως σε γενικές γραμμές το αντιμετωπίσαμε σωστά και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, αν είμαστε ειλικρινείς.»

«Ο Diogo Jota φαίνεται να έχει το μαγικό άγγιγμα αυτή τη στιγμή, μοιάζει να μπορεί να χωθεί στο χώρο και να τον βρει…»

«Ναι το έχει, έχει το μαγικό άγγιγμα. Είναι κινητικός γύρω από την περιοχή και κάνει τις σωστές κινήσεις. Και όταν βρίσκεται μπροστά από το τέρμα συνήθως σκοράρει. Είναι καταπληκτικός από τη στιγμή που επέστρεψε και ελπίζω να συνεχίσει έτσι»

Ο Jordan Henderson ευχαριστεί τον κόσμο του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com