Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Το να επιστρέφεις μετά από τραυματισμό είναι υπέροχο»

Matip: «Το να επιστρέφεις μετά από τραυματισμό είναι υπέροχο»

Ένα μικρό Q&A session παραχώρησε στο site της Liverpool o Joel Matip, ο οποίος έχει πια ξεπεράσει τον τραυματισμό του στα μισά της περσινής σεζόν.

Ο αμυντικός των Reds ρωτήθηκε και μίλησε για τα συναισθήματα της επανόδου του στα γήπεδα και της επανένωσης με το κοινό του Anfield πού θα γίνει αύριο, το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, και τα εμπόδια πού θα πρέπει να ξεπεράσει ο φετινός νικητής της Premier League.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

  • Για την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Norwich:

«Προφανώς έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε, όμως ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις πόντοι. Εκτός έδρας, σε ένα γεμάτο στάδιο και με καταπληκτική ατμόσφαιρα, έπρεπε να παλέψουμε εναντίον τους. Ξεκίνησαν αρκετά καλά και ξεκίνησαν να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως εμείς απαντήσαμε και ναι, ήταν ένα καλό ξεκίνημα.»

  • Για τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή του στη δράση:

«Είναι υπέροχο. Το να βρίσκεσαι στο γήπεδο, με τους οπαδούς, είναι απλά σπουδαίο να επιστρέφεις και να κάνεις τα πράγματα πού αγαπάς. Ήταν καλό πού πέρασα μία ολόκληρη pre-season, πού προετοιμάστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα πόδια μου χρειάζονταν προπονήσεις.»

  • Για το πώς θεωρεί ότι το γεμάτο αυριανό Anfield θα ωφελήσει την ομάδα, και το πώς πιστεύει ότι θα είναι η ατμόσφαιρα:

«Νομίζω ότι στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια νιώθεις πάντα αυτή την επιπλέον ώθηση. Αν κάνεις αυτό το επιπλέον μέτρο, το κοινό θα σε επευφημήσει για αυτό και θα σε βοηθήσει. Αυτό το πράγμα σου δίνει ώθηση σε κάθε μέτρο πού κάνεις κάθε δευτερόλεπτο πού βρίσκεσαι στο γήπεδο. Είναι πάντα καταπληκτικό (να βρίσκεσαι) εκεί (στο Anfield), όμως μετά από τόσο καιρό, και σε παιχνίδι για την Premier League, νομίζω ότι (η ατμόσφαιρα) θα είναι κάτι το ξεχωριστό.»

  • Για το τι περιμένει από τη Burnley, και το πώς είναι να παίζει εναντίον της σαν κεντρικός αμυντικός:

«Έχουν το δικό τους ξεχωριστό στιλ παιχνιδιού και επιμένουν σε αυτό. Είναι μία εργατική ομάδα. Παλεύουν για κάθε εκατοστό του γηπέδου και επιμένουν στο πλάνο τους. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη Norwich, και στην Premier League αγωνίζεσαι εναντίον διαφορετικών στιλ παιχνιδιού. Αυτό είναι επίσης ξεχωριστό. Είναι λίγο πιο δύσκολος αντίπαλος στις μονομαχίες, όμως τους γνωρίζουμε.»

O Joel Matip κατά τη διάρκεια του περσινού αγώνα με τη Burnley στο Anfield.
O Joel Matip κατά τη διάρκεια του περσινού αγώνα με τη Burnley στο Anfield.
  • Τέλος, για το αν η κατάκτηση της Premier League φέτος θα είναι δυσκολότερη από ποτέ, υπό την έννοια ότι ίσως υπάρχουν πολύ μικρά περιθώρια για λάθη, ο Joel Matip είπε:

«Νομίζω ότι εδώ δε θα υπάρξει ποτέ πολύς χώρος για λάθη! Κάθε λάθος μπορεί να αποδειχτεί μεγάλο στο τέλος, όμως αυτή είναι η Premier League. Αυτό ισχύει σε κάθε σεζόν. Πρέπει να βρίσκεσαι πάντα στο κορυφαίο σου επίπεδο σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε κατάσταση, αλλιώς τιμωρείσαι αρκετά γρήγορα. Θα είναι μία συναρπαστική σεζόν.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com