Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Burnley, Fabinho, Virgil, Ox και Keita

Ο Klopp για Burnley, Fabinho, Virgil, Ox και Keita

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Burnley και αναφέρθηκε στους Clarets, στον Fabinho

Ο Γερμανός για τον Fabinho που έχασε τον πατέρα του είπε:

“ Θα ήθελα να πω ότι είναι μια ιδιωτική κατάσταση. Είναι εδώ και κάνει ό, τι μπορεί. Όλοι τον νιώθουμε και είμαστε μαζί του. Του δώσαμε όλη τη ζεστασιά που έχουμε αυτή τη στιγμή. Τα υπόλοιπα είναι ιδιωτικά. ”

Για τους Thiago και Henderson:

“ Είναι πιο κοντά (στο να αγωνιστούν). Δείχνουν μια χαρά και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων και τώρα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας. ”

Για το διπλό της Burnley στο Anfield τον Ιανουάριο:

“ Ούτε που το έχω σκεφτεί. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, κέρδισαν, άξιζαν, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό. Θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς, μετά από 530 μέρες. Πρέπει να παίξουμε θετικά. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. ”

Για τον Sean Dyche:

“ Ο Sean κάνει μια υπέροχη δουλειά. Δεν είναι μια μόνο ενοχλητική ομάδα, αλλά μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική. Δεν προετοιμαζόμαστε για εκδίκηση. Θέλουμε όμως ένα θετικό αποτέλεσμα. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Όλοι τον περιμένουν με ανυπομονησία. Μπορείτε να φανταστείτε όταν υπογράφετε για Liverpool, ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλετε είναι παίξετε το πρώτα σας παιχνίδι στο Anfield. Έτσι για όλους για εμάς θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. ”

Για τον van Dijk:

“ Δεν έμεινα έκπληκτος από την εμφάνιση του. Έκανε προετοιμασία για 4 εβδομάδες με εμάς, ήταν η μεγαλύτερη προετοιμασία που έχουμε κάνει ποτέ. Έπαιξε όπως ακριβώς προπονείται. Ο Virgil είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και είμαστε ευχαριστημένοι που τον έχουμε πίσω. ” Είπε ο Klopp.

Για τους Keita και Oxlade-Chamberlain: 

“ Όλα έχουν να κάνουν με το να είσαι διαθέσιμος και να χρησιμοποιείς την ορμή σου. Χωρίς τύχη στη ζωή, είσαι στη λάθος πλευρά των πραγμάτων. Το ποδόσφαιρο δεν περιμένει ποτέ, οπότε πρέπει να είμαστε πραγματικά στην κορυφή για να τα διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Για την ποιότητα τους δεν αμφιβάλλει κανείς. ”

“ Μπορούμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο, αν μιλήσουμε για την ποιότητα που διαθέτουν. ”

“ Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ μας και θα κάνουμε αλλαγές, ανεξάρτητα από την απόδοση των παικτών μας στο προηγούμενο ματς. Θα δούμε. ”

Για το συμβόλαιο του Henderson:

“ Ακόμα όλα καλά. Δεν υπάρχουν εξελίξεις. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί. ”

Θα μπορούσα να διατηρήσει την θέση του ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com