Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Alisson: «Έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε»

Με clean sheet ξεκίνησε την τέταρτη σεζόν του στη Liverpool o Alisson Becker, καθώς προστάτευσε επιτυχώς το τέρμα της στο Carrow Road.

O Βραζιλιάνος γενικά δεν απασχολήθηκε πολύ από τους παίκτες της Norwich, και η περισσότερη δουλειά πού είχε να κάνει του ήρθε μαζεμένη στη φάση του 89′, όπου απέτρεψε εις διπλούν τη μείωση του σκορ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας μίλησε στο Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα, στεκόμενος στα πολλά περιθώρια βελτίωσης πού έχουν οι Reds, όπως είναι φυσιολογικό σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν.

Ας δούμε τις δηλώσεις του:

«Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα.»

«Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. (για παράδειγμα) Περισσότερη διάρκεια μέσα στο παιχνίδι.»

«Θεωρώ ότι κάναμε πολλά λάθη πού πιστεύω ότι είναι φυσιολογικά σε αυτό το στάδιο της σεζόν – όλοι προέρχονται από μία μεγάλη pre-season, εκτός από εμένα, τον Bobby, τον Fab, ίσως τον Hendo, εκτός από τα παιδιά πού έπαιξαν στους τελικούς με τις εθνικές τους ομάδες.»

«Το pressing μας θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, όμως κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε.»

«Είχαμε πολύ, πολύ καλές στιγμές και πολύ καλές ευκαιρίες για να κάνουμε το σκορ έτσι όπως έγινε, οπότε πρέπει να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο.»

Για την ηρεμία πού προσέφερε η εκ νέου παρουσία των van Dijk και Matip:

«Για μας ήταν πολύ καλό. Δεν ήταν η καλύτερη παρουσίαση (εμφάνιση) πού έχουμε κάνει ποτέ, όμως ήταν αρκετή για το τρίποντο και το 0 στην άμυνα.»

«Είναι πολύ καλό πού έχουμε ξανά όλους τους παίκτες, τον Joel, τον Virg, όλοι τους είναι γεροί. Είμαστε στεναχωρημένοι πού ο Robbo δεν είναι μαζί μας, όμως μακάρι να επιστρέψει σύντομα. Όμως είναι πολύ καλό πού έχω τον Virg και τον Joel μπροστά μου.»

«Δίνουν μία αίσθηση ασφάλειας πίσω.»

Για την καταπληκτική του απόκρουση στο τέλος, με την οποία διατηρήθηκε το clean sheet:

«Χρειάστηκε, για να κρατήσουμε το clean sheet. Νομίζω ότι η απόκρουση δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα, όμως ήταν καλό πού την έκανα. Νιώθεις σαν να σκόραρες στο τελευταίο λεπτό!»

«Είναι πάντα σημαντικό να είσαι έτοιμος όταν η ομάδα σε χρειάζεται. Θα μπορούσε (το σκορ) να είναι στο 1-0 και η απόκρουση θα είχε την ίδια σημασία (σ.σ. μάλλον εννοεί η απόκρουση με το σκορ στο 1-0 θα είχε μεγαλύτερη σημασία), και είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω τα παιδιά.»

«Εστιάζω στη δουλειά μου και στο να είμαι εκεί για την ομάδα αν χρειαστώ. Είμαι χαρούμενος πού σκόραραν σήμερα.»

O Alisson μιλά στο Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα στο Carrow Road.
O Alisson μιλά στο Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com