Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Μόλις ξεκίνησε μία συναρπαστική σεζόν για την ομάδα»

van Dijk: «Μόλις ξεκίνησε μία συναρπαστική σεζόν για την ομάδα»

Ο Virgil van Dijk στο Carrow Road.

Ο Virgil van Dijk έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο μετά από πάνω από 10 μήνες στο Carrow Road, σε ένα από τα πολύ ευχάριστα νέα της χθεσινής μέρας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool έβγαλε όλο το παιχνίδι της πρεμιέρας, και μετά το τέλος του μίλησε για τα συναισθήματά του, τη σωματική του κατάσταση και τις φετινές φιλοδοξίες των Κόκκινων.

Πιο αναλυτικά, τα θέματα πού του τέθηκαν από δημοσιογράφο του site της ομάδας είχαν να κάνουν με:

  • Τα συναισθήματά του για την επάνοδό του στην Premier League:

«Ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος πού ήμουν βασικός, πού πήραμε το τρίποντο, νίκη με 3-0, clean sheet (απαραβίαστο τέρμα). Δε μπορείς να ζητήσεις περισσότερα. Έχουμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όμως η σεζόν τώρα ξεκίνησε. Ακόμα βρίσκω ρυθμούς, οπότε αυτές είναι οι μοναδικές στιγμές όπου μπορείς πραγματικά να βελτιωθείς.»

  • Το αν υπήρχε νευρικότητα πριν το παιχνίδι:

«Είναι διαφορετικό από την pre-season. Δεν ήμουν νευρικός, ήμουν ενθουσιασμένος, ήθελα να είμαι εκεί έξω. Ήθελα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Στην περίπτωσή μου, χρειάζομαι απλά επανάληψη, να συνεχίσω να κάνω αυτά πού κάνω: να γίνομαι κατανοητός, να πιέζω, να παίρνω τη μπάλα, να αλλάζω παιχνίδι, να διατηρώ την ταχύτητα, όλα αυτά τα πράγματα, αυτά πού κάνω υπό κανονικές συνθήκες. Αυτές είναι οι περιοχές στις οποίες μπορείς πραγματικά να βελτιωθείς, οπότε αυτά προσπάθησα να κάνω.»

  • Τη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα:

«Πολύ σημαντική. Αυτή η χρονιά θα είναι συναρπαστική για πολλούς λόγους, για μένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα. Οι ομάδες γύρω μας βελτιώνονται, θέλουν να αγωνιστούν για την κατάκτηση της Premier League – προφανώς και εμείς θέλουμε να είμαστε εκεί. Οπότε θα είναι μία Premier League γεμάτη υψηλή ποιότητα, την οποία θα έπρεπε να απολαύσουμε όλοι. Έχουμε φανταστική ομάδα: Aπλά θα το κυνηγήσουμε και θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του.»

  • Το αν υπήρχε ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας για την πλήρη επάνοδο των φιλάθλων στα γήπεδα:

«Φυσικά. Το να βλέπεις ξανά τους φιλάθλους είναι μεγάλη ώθηση, όπως και το να παίζεις τα παιχνίδια, την Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Θέλεις να βρίσκεσαι εκεί έξω, θέλεις να αποδώσεις, θέλεις να ανταγωνιστείς, θέλεις να κερδίσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι πού το κάναμε ξανά αυτό μαζί με τους οπαδούς, και μακάρι να παραμείνουμε όλοι γεροί. Θα το παλέψουμε όπως πρέπει και θα αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»

van Dijk και Firmino πανηγυρίζουν το γκολ του Bobby.
van Dijk και Firmino πανηγυρίζουν το γκολ του Bobby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com