Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson εξηγεί γιατί οι Reds θα συνεχίσουν να γονατίζουν πριν τη σέντρα

Ο Henderson εξηγεί γιατί οι Reds θα συνεχίσουν να γονατίζουν πριν τη σέντρα

Οι παίκτες της Premier League και συνεπώς και εκείνοι της Liverpool θα συνεχίσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να γονατίζουν πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, με τον Jordan Henderson να εξηγεί γιατί είναι τόσο σημαντική η συγκεκριμένη κίνηση.

Ο Hendo συγκεκριμένα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Εκ μέρους όλων των παικτών της Liverpool, θέλω να επαναλάβω τη δέσμευσή μας να γονατίζουμε στην Premier League αυτή τη σεζόν και να χαιρετίσω την απόφαση που πήρε η Premier League την περασμένη εβδομάδα. ”

“ Υπήρξε αβάσιμη συζήτηση για το γιατί οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να το κάνουν, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει. Είναι πολύ απλό – διαμαρτυρόμαστε για τον ρατσισμό. ”

“ Το ερώτημα δεν πρέπει να είναι πλέον γιατί το κάνουμε, αλλά γιατί δεν το κάνουμε; Αυτή είναι μια απαραίτητη απάντηση σε ένα πρόβλημα που γνωρίζουμε ότι υπάρχει και το οποίο επίσης γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει. ” Είπε ο Henderson.

“ Είμαι λοιπόν περήφανος για τους συμπαίκτες μου όταν γονατίζουμε και επίσης δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος που είμαι αρχηγός αυτού του συλλόγου. όταν οι οπαδοί μας μας χειροκρότησαν καθώς το κάναμε. Μόνο αν κάνουμε αυτό που είναι σωστό και παραμένουμε ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικές αλλαγές. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, γονατίζοντας. ”

Θα συνεχίσουν να γονατίζουν οι παίκτες της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com