Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες»

Klopp: «Δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας σε κανάλι της Νορβηγικής τηλεόρασης εξήγησε γιατί οι Reds έχουν πραγματοποιήσει μόνο μια μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, εκείνη του Ibrahima Konate από την RB Leipzig.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

“ Είναι καλοκαίρι και το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό, οπότε όλοι περιμένουν να κάνουμε μερικές μεταγραφικές κινήσεις. Θα δούμε τι θα συμβεί. ”

“ Πρέπει να κάνεις αλλαγές κατά καιρούς, όμως για να τις κάνεις θα πρέπει να υπάρχει και το περιθώριο. Εμείς δεν θέλουμε περισσότερους παίκτες. Αν κάτι συμβεί κάπου αλλού, τότε απλά κάτι θα συμβεί κάπου άλλου (μεταγραφή κάποιας άλλης ομάδας), δεν βγάζει όμως νόημα για εμάς να αποκτήσουμε και άλλους παίκτες. ” Τόνισε ο Jürgen Klopp στο TV2 της Νορβηγίας.

“ Ας δούμε το ρόστερ μας. Χρειάζεται να αποκτήσουμε ένα νέο ακραίο back; Έναν νέο τερματοφύλακα; Έχουμε ήδη καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις. ”

“ Στο κέντρο έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως οι Henderson, Thiago, Fabinho, Oxlade-Chamberlain, καθώς και νέα παιδιά, όπως οι Curtis Jones και Elliott. ”

“ Στην επίθεση έχουμε τους Mane, Firmino, Salah, Jota, Minamino, Shaqiri και Origi. Σίγουρα θα έχω ξεχάσει και κάποιον. ”

“ Αν θέλεις να αποκτήσεις τέτοιου είδους παίκτες, θα πρέπει και να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Εμείς όμως δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό, γιατί οι παίκτες είναι ήδη εδώ. ”

“ Έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα, αυτό γνωρίζω εγώ. Δεν ξέρω ποια θα είναι η καλύτερη ομάδα. Θα έχουν ορισμένες ομάδες την ευκαιρία να βρεθούν στην μάχη του τίτλου και εμείς θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, για να βρεθούμε στην κούρσα του τίτλου. ”

“ Όταν κοιτάζεις τι κάνουν οι άλλες ομάδες στο μεταγραφικό παράθυρο, εκείνο που βλέπεις και είναι ξεκάθαρο, είναι πως έχουν και εκείνες οι ομάδες μεγάλες φιλοδοξίες. Εμείς όμως είμαστε ακόμα εδώ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας. ”

Ο Ibrahima Konate είναι η μοναδική φετινή μεταγραφή της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com