Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Trent Alexander-Arnold!

Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Trent Alexander-Arnold!

Ανανέωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την Liverpool ο Trent Alexander-Arnold, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η ομάδα, το οποίο τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου!

Το νέο συμβόλαιο του αμυντικού θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο γεννημένος στο Liverpool διεθνής back πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Κόκκινη φανέλα τον Οκτώβριο του 2016 σε αγώνα του League Cup κόντρα στην Tottenham και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 179 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 τέρματα.

Με την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League, του Uefa Champions League, του FIFA Club World Cup και του Uefa Super Cup.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Trent ολοκληρωνόταν το 2024, οπότε πρόκειται για μια επέκταση ενός μόνο έτους, η οποία όμως έχει μεγαλύτερη οικονομική σημασία, καθώς ο δεξιός back θα δει τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται κατακόρυφα.

Πλέον, ο Trent είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Liverpool και βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με άλλα αστέρια της ομάδας, όπως οι Mohamed Salah, Sadio Mane, Bobby Firmino και Virgil van Dijk.

Ανάλογο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Andrew Robertson, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις συμβολαίων στο άμεσο μέλλον.

Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com