Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Είμαι περήφανος που ανανέωσα με την ομάδα»

Trent: «Είμαι περήφανος που ανανέωσα με την ομάδα»

Περήφανος για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με την Liverpool δήλωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Reds ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει αυξημένες απολαβές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο αμυντικός δήλωσε:

“ Είμαι περήφανος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα με αυτή την απόφαση. Ήταν μια απόφαση που πήρα χωρίς σκέψη. ”

“ Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και το πού βρίσκομαι στην καριέρα μου, αποτελούν έναν καλό συνδυασμό. Το να ανανεώσω και να βεβαιώσω ότι θα συνεχίσω είμαι εδώ είναι πάντα καλό. ”

“ Είναι ο μόνος σύλλογος που έχω γνωρίσω, οπότε το να βρίσκομαι εδώ για τόσο καιρό και να παραμείνω εδώ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι εκπληκτικό για μένα και την οικογένειά μου.

“ Είναι μια περήφανη στιγμή για μένα – πάντα είναι – το να υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο εδώ. Το να μου δίνεται η εμπιστοσύνη, όπως είπα και πριν, από το σύλλογο και το τεχνικό επιτελείο είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. ”

“ Νομίζω πως έχω καταφέρει ήδη πάρα πολλά. Έχω εκπληρώσει πολλά όνειρα και στόχους που ποτέ δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. ”

“ Ζω το όνειρο καθημερινά πραγματικά. Έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τον σύλλογο και να βρίσκεται το όνομα μου ανάμεσα σε παγκόσμιας κλάσης παίκτες, προπονητές και τεχνικό επιτελείο. Κάθε μέρα αποτελεί τιμή για εμένα, είμαι ευγνώμων για την θέση, στην οποία βρίσκομαι. ”

Ανανέωσε ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com