Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Karl Heinz Riedle (vid)

Σαν σήμερα: 30/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Karl Heinz Riedle (vid)

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1990 με την Εθνική Δυτικής Γερμανίας Karl Heinz Riedle, υπογράφει σαν σήμερα το 1997 στους Reds.

Έχοντας πετύχει εκείνη τη χρονιά 2 γκολ στον τελικό του Champions League, στη νίκη με 3-1 της Dortmund επί της Juventus, ο Roy Evans αποφάσισε να καταβάλει στην Γερμανική ομάδα το ποσό των 1,8 εκ. λιρών για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του 32χρονου πλέον Karl-Heinz Riedle, θέλοντας να τονώσει την επίθεση της ομάδας του με έναν έμπειρο και δυναμικό επιθετικό.

Στα δύο και κάτι χρόνια που θα είναι μέλος της Liverpool, ο Γερμανός διεθνής επιθετικός θα φορέσει 76 φορές την famous Red shirt, σημειώνοντας 16 γκολ.

Ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν ανάλογος της εμπειρίας του, καθώς έπεσε στην εποχή που ξεκινούσε την καριέρα του ο Michael Owen κι έτσι τον Σεπτέμβριο του 1999 μετακινήθηκε στο Λονδίνο για χάρη της Fulham, όπου και θα έκλεινε την ποδοσφαιρική του καριέρα, με τους Λονδρέζους να καταβάλουν στους Κόκκινους το ποσό των 200.000 λιρών για να τον αποκτήσουν.

Στο χρονικό σημείο 0′:59″ του παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον Karl-Heinz Riedle, να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 30/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Karl Heinz Riedle
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com