Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Όχι» της Liverpool στη Napoli για δανεισμό Τσιμίκα

«Όχι» της Liverpool στη Napoli για δανεισμό Τσιμίκα

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport, η Napoli ενδιαφέρεται εκ νέου για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, από τη στιγμή που δεν έχει βρει θέση βασικού, αλλά αυτή τη φορά κινείται για τον δανεισμό του από την Liverpool.

Ο δημοσιογράφος του Rai Ciro Venerato, αναφέρει μέσω της ιστοσελίδας AreaNapoli.it, ότι η Liverpool ενημέρωσε τη Napoli, πως ο Έλληνας διεθνής παραχωρείται μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού. Η αξία του παίκτη, σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 7,2 εκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στην pre-season, ο Jurgen Klopp φαίνεται να έχει στα πλάνα του τον Έλληνα αριστερό μπακ και δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει από το Anfield.

Ο Τσιμίκας αποκτήθηκε από την Liverpool για να δίνει ανάσες στον Andy Robertson, αλλά, από την αρχή της περασμένης σεζόν έχει μείνει ως επί το πλείστον, στο παρασκήνιο.

Η αρχική περίοδος ενσωμάτωσης του στην Liverpool σημαδεύτηκε από ασθένειες και τραυματισμούς, αλλά φαίνεται έτοιμος να αποδείξει την αξία του, τη νέα σεζόν και αυτό ακριβώς θέλει ο Klopp.

«Όχι» της Liverpool στη Napoli για δανεισμό Τσιμίκα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com