Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τις προπονήσεις στη Γαλλία

Ο Klopp για τις προπονήσεις στη Γαλλία

Η Liverpool έδωσε και το τελευταίο της φιλικό επί Αυστριακού εδάφους χθες το βράδυ κόντρα στη Hertha και ετοιμάζεται να πετάξει για τη Γαλλία, ώστε να συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασίας στο Evian.

Το Evian και οι εγκαταστάσεις του αρέσουν ιδιαίτερα στον Jürgen Klopp, ο οποίος επέλεξε για τρίτη φορά το εν λόγω μέρος για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των Reds.

Η Liverpool θα προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία και θα δώσει δύο φιλικά μιας ώρας με την Bologna την επόμενη Πέμπτη, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 17:00 και στις 19:00 ώρα Ελλάδος αντίστοιχα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για το ταξίδι στη Γαλλία:

“ Έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι παίκτες και νομίζω πως θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο Evian. Αυτό είναι καλό, τότε θα μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε, με τη συμμετοχή όλων, να συνηθίσουμε ξανά ο ένας τον άλλον και όλα τα σχετικά. ”

“ Έπειτα θα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ξεκίνημα κόντρα στη Norwich. Πέταγαν την περσινή σεζόν και κατά πάσα πιθανότητα εξακολουθούν να πετούν, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Είδα ορισμένα δείγματα απόψε. ”

“ Είδα τα παιδιά να το θέλουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, βρισκόμαστε συνεχώς στην προπόνηση. ”

Συνεχίζουν στη Γαλλία οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com