Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το φιλικό με τη Hertha και την επιστροφή των van Dijk & Gomez

Ο Klopp για το φιλικό με τη Hertha και την επιστροφή των van Dijk & Gomez

Gomez και Klopp στο χθεσινό φιλικό.

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά την φιλική ήττα με 4-3 από την Hertha στην Αυστρία, τονίζοντας πως ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή των Virgil van Dijk και Joe Gomez στην αγωνιστική δράση.

Ο Γερμανός για τη φιλική αναμέτρηση είχε να πει:

“ Είναι η προετοιμασία. Φυσικά και προτιμώ να κερδίζω τους αγώνες, όμως τα γκολ που δεχθήκαμε σήμερα ήταν για πολλούς διαφορετικούς λόγους. ”

“ Το πρώτο γκολ προήλθε από ένα περιττό φάουλ, στη συνέχεια είχαμε μια δύσκολη κατάσταση, ο Caoimhin ξέρει πιθανώς ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο γκολ, δεν υπήρχε κάποιο μαρκάρισμα από τον Κώστα, η μπάλα μπήκε μέσα στην περιοχή και μετά είχαμε ένα υπέροχο γκολ. ”

“ Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, παίξαμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάναμε το 2-2 στο ημίχρονο, όλα καλά. ”

“ Στη συνέχεια είχαμε πολλές αλλαγές και τέτοια πράγματα. Ο Jovetic μπήκε και εκμεταλλεύτηκε την σέντρα, ο Robbo ήταν στη φάση, όμως εκείνος που έπρεπε να ήταν εκεί είναι ο Curt (Curtis), να υπήρχε διπλό μαρκάρισμα, για να μην γίνει η σέντρα. Όταν η μπάλα είναι στον αέρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπήρξε και μια μικρή λανθασμένη εκτίμηση από το αμυντικό μας δίδυμο και αυτό ήταν. Στη συνέχεια το τέταρτο γκολ ήταν μια αντεπίθεση. ” Είπε ο Klopp.

“ Είχαμε πραγματικά καλές στιγμές. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συμπαγείς σε όλες τις καταστάσεις. Έχουμε ακόμη μια δουλειά να κάνουμε προφανώς. Μερικές φορές είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον και γι ‘αυτό μπορούν οι αντίπαλοι να παίξουν ποδόσφαιρο. ”

“ Σκοράραμε ένα υπέροχο γκολ με τον Ox, τα γκολ μας ήταν εξαιρετικά, θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα. Ήταν ένα παιχνίδι της προετοιμασίας, όπως είπα. ”

Για την επιστροφή των δύο στόπερ:

“ Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και αμύνθηκαν καλά στο τέταρτο γκολ. Αυτό ήταν όμως όλο. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος, ο Virg έλειπε για 260κατι μέρες και για περίπου τις ίδιες έλειπε ο Joey, τόσο καιρό δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο να τους έχουμε πίσω. Ήταν το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα. ”

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp στο χθεσινό φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com