Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μη πιθανή η μεταγραφή του Neuhaus»

«Μη πιθανή η μεταγραφή του Neuhaus»

Μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Florian Neuhaus στη Liverpool το φετινό καλοκαίρι δεν είναι πιθανή, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Florian Plettenberg του Sport 1.

Ο διεθνής μέσος φέρεται να αρέσει στους Reds και να βρίσκεται στη λίστα τους, με τον ρεπόρτερ του Γερμανικού μέσου να σημειώνει σήμερα πως ο Jürgen Klopp πρόσφατα του επιβεβαίωσε πως ενδιαφέρεται για εκείνον, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα κινηθεί για την απόκτηση του, πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο παίκτης της Borussia Monchengladbach φαίνεται πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Reds, καθώς και για το ότι είναι δύσκολο να χωρέσει στο φετινό τους ρόστερ, παρά την αποχώρηση του Gini Wijnaldum για την Paris Saint-Germain.

Για τον Neuhaus το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή στην Bundesliga και η αποχώρηση το επόμενο καλοκαίρι, είτε για την Bayern Munich (η οποία ενδιαφέρεται), είτε για κάποια ομάδα του εξωτερικού, όπως η Liverpool.

Πάντως, δεν φαίνεται πως θα είναι εκείνος ο αντικαταστάτης του Wijnaldum, παρά το υπαρκτό και επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Liverpool.

Προς παραμονή στη Γερμανία ο Neuhaus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com