Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα 97 τα θύματα του Hillsborough: «Έφυγε» ο οπαδός Andrew Devine

Στα 97 τα θύματα του Hillsborough: «Έφυγε» ο οπαδός Andrew Devine

Ο απολογισμός της τραγωδίας του Hillsborough βάρυνε κι άλλο προχθές, 32 χρόνια μετά, με τον οπαδό της Liverpool, Andrew Devine, να φεύγει από τη ζωή.

Ο Andrew ήταν οπαδός της ομάδας μας όλη του τη ζωή, και στις 15 Απριλίου 1989 βρέθηκε στο στάδιο του Sheffield για να παρακολουθήσει τoν ημιτελικό των Reds με τη Nottingham Forest.

Έφυγε από το γήπεδο ζωντανός, αλλά βαριά τραυματισμένος.

Περισσότερα αναφέρονται στα statements πού εξέδωσε πρώτα η οικογένειά του, και μετά η ίδια η Liverpool Football Club.

Η επίσημη δήλωση της οικογένειας μετά τον χαμό του ανθρώπου της ήταν η εξής:

«Με τεράστια λύπη και με μία αίσθηση τεράστιας απώλειας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Andrew Devine απεβίωσε χθες (σ.σ. προχθές), στην πρόωρη ηλικία των 55 ετών.»

«Η συλλογική μας απόγνωση είναι δυσβάσταχτη, όμως μας πλημμυρίζει εξίσου η συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι ήμασταν αρκετά ευλογημένοι ώστε να έχουμε μαζί μας τον Andrew για 32 χρόνια, από την τραγωδία του Hillsborough και μετά.»

«Καλωσορίζουμε το συμπέρασμα του ιατροδικαστή, κ. Andre Rebello, πού βγήκε σήμερα στο Coroner’s Court (σ.σ. είναι το ειδικό δικαστήριο πού ερευνά, πληροφορείται για τα αποδεικτικά στοιχεία και βρίσκει τις αιτίες και τις συνθήκες των θανάτων) του Liverpool, σύμφωνα με το οποίο ο Andrew σκοτώθηκε παράνομα, γενόμενος έτσι ο 97ος θάνατος των τραγικών γεγονότων πού συνέβησαν στις 15 Απριλίου 1989.»

«Στα χρόνια πού μεσολάβησαν, ο Andrew ήταν ένας πολύ αγαπητός γιος, αδερφός και θείος. Έχει υποστηριχθεί από την οικογένειά του και από μία ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων πού τον φρόντιζαν, όλοι εκ των οποίων αφοσιώθηκαν σε αυτόν.»

«Όπως πάντα, οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους πλήχθηκαν από το Hillsborough.»

«Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη λυπηρή στιγμή.»

O Andrew Devine (εικονίζεται στη φωτογραφία πού κρατούν τα μέλη της οικογένειάς του) είναι το 97ο θύμα της τραγωδίας του Hillsborough, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πού εξέτασε το άψυχο σώμα του.
O Andrew Devine (εικονίζεται στη φωτογραφία πού κρατούν τα μέλη της οικογένειάς του) είναι το 97ο θύμα της τραγωδίας του Hillsborough, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πού εξέτασε το άψυχο σώμα του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com